• пт. мар. 29th, 2024

МИС И МИСТЪР ТОП ЛИЦА НА ОБЗОР-Класа, стил, усещане за европейско забавление!

ByПетър Ангелов

авг. 5, 2022

   В разгара  на лятото и палещите слънчеви лъчи,  кметство Обзор и  Wave beach bar -Обзор Ви канят на истинско пиршество за сетивата- конкурсът за красота и европейски зрелища- мис и мистър Топ лица на Обзор-2022.

  Ол инклузив емоцията  с магнетични местни и национални красавици и морски мачовци е предвидена за  12-ти август, петък от 16.30 часа на изцяло преобразения от миналата година по всички съвременни евростандарти Централнен обзорски плаж Теополис пред култовия  Wave бийч бар.

  Модният  пърформанс  се провежда под генералната опека на кмета на град Обзор- Христо Янев 

       В журито ще присъства водещият светски пи ар на България: Наско Лазаров, обзорски повелители на плажните атракции, представители на домакините, спонсори и естети от божествения черноморски град(бел.авт. в превод античното о име на Обзор е Теополис-Божествен град).

 Мис  и мистър Топ лица на Обзор присъства в културния и нощен живот на китния туристически град вече 23 години. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна,  и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема   „разходка на модни закачалки“. 

 За да влезете в Хола на шоу бизнеса, посетете първо предверието му,  в деня на шоуто, на 12 август, петък, от 16,30 часа на Централния обзорски плаж пред Wave beach bar. 

 Пърформънсът ще е зашеметяващ!

Лайфстайл събитието ще стартира със зрелищната масовка „Гладиаторите на Вечния град“.

 Съорганизатор на модния ивент на сезона в Обзор  е Национална модна-шоу агенция Идея Прима-Варна, с лидиращи позиции от повече от две декади по българското Черноморие.  Водещ  на конкурса е собственикът на агенцията-популярният Димитър Увалиев. 

Така, че всички тези, които се триумят дали да посетят шоуто ще кажем: “ Елате там, където другите нямат шанс да бъдат!“

За поредна година Основен медия и лайф стайл партньор на конкурса е Профайл интернешънъл.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *