• вт. апр. 16th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Младата певица Тина атакува по време на криза с „Нещо чуждо“ ВИДЕО

ByПетър Ангелов

сеп. 29, 2021

Младата и амбициозна певица Тина атакува музикалните класации с новия хит „Нещо чуждо“. Чаровната пайнерка се е доверила на композитора Деян Асенов и текстописеца Росен Димитров за новата си песен, която феновете приеха с отворени обятия.

„Благодаря за подкрепата, надявам се да продължавам да ви радвам със всеки следващ проект“, написа Тина в Инстаграм профила си.

Зад артистичния псевдоним на певицата застава 21-годишната Христина Петрова. Тя е родена на 4 март, зодия Риби и е завършила Средното музикалното училище “Любомир Пипков” в София, специалност “Поп и джаз пеене”. Освен като изпълнител Тина свири отлично на пиано и арфа. Но пеенето е нейната голяма любов, изгарящо желание и страст в живота. От малка мечтае и знае, че това ще бъде нейното бъдеще и житейско поприще, още повече, че такава е била и благословията, дадена й като бебе от скъп човек, орисал я във вълшебството на музикалния свят.

Откроява се още с първата си песен „Шамар“, но феновете са впечатлени от „Нещо чуждо“ и поздравяват режисьора Людмил Иларионов – Люси за интересния клип.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *