• чт. мар. 28th, 2024

Младата певица Тина подкрепи родния туризъм СНИМКИ

ByПетър Ангелов

юли 23, 2021

Младата певица Тина подкрепи родния туризъм

Младата и амбициозна певица от каталога на „Пайнер“ Тина реши да удари рамо на родния туризъм и за лятната си почивка избра Несебър.

Красавицата, която дебютира в музикалния бизнес с хита „Шамар“, добре осъзнава затрудненото положение на туризма у нас и тази година твърдо е решила да омаря край родното Черноморие.

„Всички говорят за изключително слабия сезон на морето. Чужденците ги няма, заради пандемията, която промени целият свят. Нека ние тогава да подкрепим родния туризъм, за да може поне малко да изплува от трудното положение, в което се намира в момента. И бих посъветвала всички да последват примера ми, защото тази криза в сектора рано или късно ще засегне всички. Нека поне тази година бъдем родолюбци и изберем нашето“, заяви Тина по повод решението си да почива на нашето море.

Междувременно амбициозната певица сподели редица горещи кадри от лятната си почивка, а ние загубихме бройката на нейните бански костюми.

Зад артистичния псевдоним застава 21-годишната Христина Петрова. Младата певица е родена на 4 март, зодия Риби и е завършила Националното Музикално Училище “Любомир Пипков” в София, специалност “Поп и джаз пеене”. Освен като изпълнител, младата дама свири отлично на пиано и арфа.

Любопитна подробност е фактът, че Тина е от род на музиканти. Младата изпълнителка е поредно поколение на музиканти, продължаваща за малко прекъснатата нишка. Правнучка е на Маестро Илия Атанасов – първият капелмайстор, завършил висшето си образование в Русия, чието име е носила улица във Варна, от където тръгват всички негови поколения на изпълнители на първа цигулка в немската филхармония, фронтменти на оркестри, заслужили народни артисти. И от друга страна е внучка на втория режисьор и актьор Гани Стайков, взел участие в едни от най -емблематичните български филми.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *