• пт. мар. 29th, 2024

Младият певец и инфлуенсър JB стартира предаване

ByПетър Ангелов

апр. 5, 2022

Познатият на всички като JB или JustBoomy Александър Григоров от град София, успя да се превърне в истинска интернет сензация. Той сподели с многобройните си почитатели и последователи в социалните мрежи че подготвя нов проект, който през септември ще бъде факт.

Е, макар и само на 18, JB споделя че обича да преследва мечтите си и да ги превръща в реалност. Именно това е и причината, роденият в столицата JB да не отлага повече, а да стартира „INFLUBOX“ – предаване, което ще достига до зрителите от малкият и голям екран благодарение на CODE HEALTH TV. Какво още могат да очакват феновете на JustBoomy, не знаем, но знаем че един от спонсорите на „INFLUBOX“ е SuperGift.bg.

JB е сред най-популярните родни инфлуенсъри, а акаунтът му се радва на над 100 000 последователи, които очакват с нетърпение всяка публикация на младото момче.

Освен инфлуенсър, Александър Григоров е и актьор, който се развива успешно и определено няма намерение да загърби актьорският си талант.

След успеха на „Без теб не мога“, ето че JB усилено работи по новият си проект със заглавие „Рана“, а премиерата му се очаква в средата на месец юли.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *