• чт. мар. 28th, 2024

Модерни решения за оредялата коса при мъжете от Магама! СНИМКИ

ByПетър Ангелов

фев. 1, 2022

Плътна коса, модерна визия естествен натурален цвят и това да е завинаги! Да момчета точно това е напълно реално и възможно!

Живеем в динамични времена, затрупани от ангжименти, стрес, нездравословен живот! Това е реалноста! Не след дълго време това се проявява и върху човешкия организъм като вяла кожа засилен косопад, оредяване и оплешивяване на главата.

Момчетата по-често са засегнати от оплешивяване на главата в определени зони. Било то в следствие на хормонални нарушения или заболявания, често мъжете след 25 – 30 години имат видимо оредяване на косата, а това води до понижено самочувствие, потиснатост и неудовлетвореност.

А когато това се задълбочи започва търсене на решение!

Как може да имате плътна коса, лесно, безболезнено и най-важното моментално?

В салон Магама се предлагат най-модерните системи за уплътняване и прикриване на плешиви зони както за мъже така и за жени.

Мъжките тупета са перфектното решение за прикриване на плешиви зони! Благодарение на добре подбраните основи и незабележимо поставяне тупетата ще ви дадат вашата желана прическа, елегантна визия и самочувствие!

Веднага идва въпросът как се поставят и това няма ли да падне от главата ми?

Моделите имат специални силиконови ленти, благодарение на които тупетата се закрепват плътно без да се разместват или отлепят при носене!

Тупетата ви позволяват да имате перфектна прическа незавизимо от вашите ежедневни занимания! Посещавате фитнес, сауна или басейн тупето ще остане на своето място, дискретно поставено сякаш това е вашата истинска коса!

В салона може да видите разнообразни модели на тупета, като основи за поставяне и цветове, които са съобразени с вашата индивидуалност!

Тупето се поставя от фризьор професионалист като се оформя и подстригва в желаната прическа от клиента! Стилизира се и вие сте с новото си амплоа. Тупето може да измивате с шампоан точно като естествената коса, и да го стилизирате в желаната от вас прическа! Подходящо е за мъже от различни възрасти и разнообразни ежедневни занимания.

Върнете се към живот без притеснения,  господа!

Обадете ни се за консултация 070090074 или 0898777740

София, ул. Дамян Груев 46

magama.org

Вижте различни модели – https://magama-shop.com/category/tupeta

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *