• пт. мар. 29th, 2024

Наградата за „Международни успехи в сферата на красотата“ отиде при Минко Петров

ByПетър Ангелов

дек. 13, 2021

Само преди броени дни се състоя най-бляскавото и дългоочаквано събитие на годината. На 29 ноември в столичния хотел „Маринела“ бяха раздадени престижните награди „Знаменитост на годината“ и „Business & Fashion Awards“ 2021. На церемонията присъства родният хайлайф, както и лица от политическия и бизнес елит. Призове получиха най-заслужилите личности и брандове през годината.

В категория ,,Международни успехи в сферата на красотата” наградата отиде при Минко Петров.Минко Петров е президент на INTERNATIONAL ASSOCIATION HAIR ARTIST, собственик на АМА BLOW DRY BAR в PARADISE CENTER, заемал поста технически директор на REVLON PROFESSIONAL 2007-2014, креативен директор на GINA CONWAY LONDON и NAYA HAIR CHELSEA. Сертифициран преподавател за семинарни обучения на над 350 посетители.

Вече 20 години, коафьора работи в сферата на красотата, като списание ESTETICA ASIA го поставя в топ 10 на стилистите в света!
Собственик е на PRIVATE COLLEGE OF LONDON където студенти от цял свят се борят за квалификационна степен четвърто ниво в 60 специалности!
Печатното издание на GOGUIDE magazine позиционира двата салона на Петров в топ 10 фризьорски салона на София през 2019; 2020 и 2021-ва година!

Предстои премиера на революционен продукт разработен от Стилиста, който чрез моделиране на РНК молекулата на кератина ще възстановява и най- тежките увреждания и изгаряния на косата вследствие на химическа или термична обработка!!!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *