• чт. мар. 28th, 2024

Най-предпочитаните кухненски пособия

ByПетър Ангелов

дек. 11, 2020

Лесно е да изхарчите пари за кухненски приспособления, от които всъщност не се нуждаете, но има някои абсолютно необходими неща, които всеки трябва да има. Независимо дали сте добър кулинар или сега се започвате да изучавате кулинарното изкуство, това са инструментите, които foodpanda препоръчва на всяка домакиня. По време на пандемията и изобилието от време, с което разполагаме повиши търсенето онлайн на стоки за дома и особено кухненски принадлежности.

• Кухненски термометър

Притеснявате се да сервирате пилешко сурово или хрупкави колбаси, които са практически сурови отвътре? Инвестирайте в цифров термометър с незабавно показване на градуси – това малко устройство е сигурен начин да се гарантира, че тези месото ви не е розово отвътре и че пържолата се приготвя точно както искате.

• Кухненска ножица

След като осъзнаете пълния им потенциал, чифт кухненски ножици ще бъдат основен елемент във вашето чекмедже. Не само полезни за разрязване на отворени торбички със замразени зеленчуци, те могат да се използват и за подрязване на сланината от месото, рязане на билки или дори нарязване на пица.

• Щипки

Щипките могат да се използват за всякакви неща в кухнята: за обръщане на месо, сервиране на салата, сервиране от тиган, изваждане на горещи тави от фурната или сервиране на бисквити и сладкиши. Металните вършат работата, но тези със силиконово покритие са незалепващи и супер лесни за почистване.

• Малък грил

Ако сте любител на месото, малка скара си заслужава парите. Не само може да я използвате за готвене на месо, риба или зеленчуци, но и е брилянтна за тостове и сандвичи на скара.

• Мултикукър

Ако нямате много време, този уред трябва да бъде основна притурка за кухнята. Просто поставете храната сутринта, настройвате и вечерята ще бъде готова до вечерта. Това наистина си заслужава инвестицията.

Снимка: Интернет

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *