• ср. апр. 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Наси: Имам парче с Venci Venc и мечтя за дует с Wiz Khalifa (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

авг. 17, 2020

Днешното интервю е с една от най-ярките звезди от каталога на “Fantasy Group Media” – Наси, който стана татко за първи път! Честито от нашият екип и му пожелаваме много професионални и лични успехи. Съвсем скоро, той ще зарадва почитателите си с нови проекти, а какви ще са те – прочетете цялото интервю за да разберете.

Петър Ангелов: Наси, здравей. Първо искам да те поздравя за това, че само преди броени дни, ти стана татко. Как се чувстваш, още ли си в еуфория?

Наси: Здравей. Сърдечно благодаря. Да в еуфория съм и съм най- щастливия човек на света. Нямa по-красиво и голямо нещо от това да вземеш в ръце живота.

Петър Ангелов: През 2020-та година, ти представи няколко проекта „Мазерати“ и „Тик-Ток“. Какво още плануваш да представиш?

Наси: Следващия проект е песен, която написах преди няколко месеца за моята прекрасна съпруга, също като “МАЗЕРАТИ”. След това обмислям да запиша няколко песни на моя велик баща, който ги е писал и изпял през 90те години, когато още беше с великия орк.Кристали. Мисля, че РИМЕЙКА на тези песни ще донесе смесени чувства на много хора, както и носталгия по отминалите години.

Петър Ангелов: По време на изолацията, стартира „Silver Star Show“, от което ти бе част. Как си обясняваш успеха на предаването и в новите му епизоди, ще могат ли да те видят меломаните отново там?

Наси: “SILVER STAR SHOW“ е нещо, което стартира във време на световна криза, която ще се помни и от която ще има последици дълги години. Причината предаването да се случи е нашия милостив Бог, за което му благодарим… шоуто ще продължи в близкото бъдеще и с много повече изненади.

Петър Ангелов: Доволен ли си от продуцентите си от „Fantasy Group Media“?

Наси: Доволен, защото ако все още някой не е разбрал, ние във FGM сме, като семейство и работата върви безпроблемно. Винаги ще е така защото го вярваме „FGM baby“

Петър Ангелов: Докато сме на темата за COVID-19.. Какво е мнението ти за вируса? Все пак, твоята половинка беше бременна през това време.. Спазваше ли мерките?

Наси: Covid-19 или Корона вирус… не ме е страх от нищо освен от Исус Христос и знам че той ни пази. Относно мерките за сигурност – да спазвахме ги и продължаваме да ги спазваме. Все пак това е закона. Слава на Бог аз, моето дете и моята съпруга сме в отлично здравословно състояние.

Петър Ангелов: На какво те научи самоизолацията и за какво ти отвори очите?

Наси: Самоизолацията ме научи, че семейството е най важното нещо в живота. Също се научих и да подреждам своите мисли с божията воля.

Петър Ангелов: Тъй като повечето ти участия са в чужбина, Covid-19 повлия и на твоята работа. Какво е според теб бъдещето на музиката, ако не изчезне вируса през следващите 2 или 3 години?

Наси: 2-3 години това е много време. Ако този вирус ни остави без работа толкова време ще се наложи да сменим работата си, за да изхранваме нашите семейства – все пак те са най-важни, както казах. Но, аз знам, че Бог няма да позволи да се случат такива неща.

Петър Ангелов: Участвал си в много колаборации.. Имаш ли планове за следващи дуетни парчета и с кого би искал да направиш дует?

Наси: Ами вече имам парче, на което подготвям клип и е в дует с готиния Венци-Венц – тази колаборация ми стига. Иначе мечтая за дует с Wiz Khalifa, за никого не е тайна, че той е моят идол, а на всички, който ще се изсмеят за мечтата ми ще кажа „ЧОВЕК Е ГОЛЯМ КОЛКОТО СА ГОЛЕМИ МЕЧТИТЕ МУ“!

Петър Ангелов: По време на COVID-19, къде би избрал да почиваш, на българското черноморие или зад граница?

Наси: Черно морееее, но ако говорим за тежка криза каквато беше в началото на Covid-19 – мястото е ГЛОЖЕНЕ, родното място на Силвър и на мен.

Петър Ангелов: Как се виждаш след около пет години?

Наси: Финансово независим, щастлив съпруг и баща, и продуцент в империя FGM.

Петър Ангелов: Би ли участвал в риалити формат?

Наси: Бих разбира се това е част от плана , който имаме с мойте продуценти и екип.

Петър Ангелов: Имало ли е момент, в който ти се е искало да теглиш чертата на всичко и да се откажеш от музиката?

Наси: Слава Богу, този момент при мен е нещо непознато и мисля да си остане така.

Петър Ангелов: Благодаря ти за страхотното интервю. Какво ще си пожелаеш на теб самият и какво ще пожелаеш на нашите читатели?

Наси: И аз благодаря, за мен беше чест. На себе си бих пожелал отговорът ми на 10ти въпрос да стане реалност, но нек Бог реши и да бъде неговата воля. На вашите – наши читатели пожелавам да са здрави щастливи борбени и да мечтаят. FGM Baby. Прегръдки.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *