• пт. мар. 29th, 2024

Наследничката на Неделина Цанева – Гери Михалева горда с успехите на децата си

ByПетър Ангелов

апр. 6, 2021




Наследничката на Неделина Цанева, Гери Михалева, е майка на 3 деца и по професия е фитнес инструктор, мотиватор и модел, бе зарадвана за пореден път от своите деца. Гери може да се похвали с 3 висши образования и любов към изкуствата.



По всичко личи, че децата на Гери Михалева, позната на всички с титлата си „Мисис България Интернешънъл 2020“, са наследили талантите и страстта ѝ към изкуствата.

Преди броени дни, по-голямата дъщеря на красивата и много талантлива Гери Михалева, грабна пореден приз. Той е за второ място на ученическият конкурс „Моята България“. Сред оценяващите бяха актьори и преподаватели в НАТФИЗ. Председател на журито бе д-р Любомир Гърбев, а останалите членове на журито бяха доцент д-р Пенко Господинов и Светлана Ефендулова. Тя впечатли журито с разказа си „Кръв от къртица“ на Здравка Евтимова, в категория „Художествено слово“.



По-малката дъщеричка на Гери Михалева – Габи, също показва любовта си към модата и изкуството. Освен това, Габи смайва всички с музикалният си талант, който също ѝ е носил много успехи и награди. Последният такъв е „Път към славата“, където тя успя да завладее журито с изпълненията си на „I surrender“ и „Into the unknown“. Категориите в които Габи взе участие са „Вокал-поп“ и „Мюзикъл“. Именно там, тя грабна две втори места. Габи бе оценена от престижно жури, което се състоеше от Етиен Леви, Кристина Матеева – изпълнителен продуцент на БНТ, певецът Venzy, проф. Теодора Павлович, проф. Адриана Благоева, Venci Venc’, Роми Драгнева, Дичо, Елена Сиракова и Искра Милкова. Седмица по-късно, отборът в който участваше Габи, спечели второ място в моден двубой в Пазарджик. отборът в който се състезава, спечели второ място сред конкуренция от 9 отбора от цялата страна.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *