• вт. апр. 23rd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

НЕВЕНА ПЕЙКОВА И ТЕОДОР МИНКОВ ГОСТИ НА ГРАНД ПРИЗ ФИТНЕС НА ГОДИНАТА

ByПетър Ангелов

окт. 23, 2022

Броени дни ни делят от първото издание на годишните награди Гранд Милениум Приз „Фитнес на годината“, което ще отличи най-добрите фитнеси в България в различни категории.

Фитнес и SPA център WORLDCLASS е сред претендентите за наградите и определено дава заявка да спечели една от наградите. Със своето разположение в полите на Витоша и едновременно непосредствена близост до идеалният център на София както и с модерният си SPA център, комплексът е предпочитано място от софиянци.

Друг претендент на титлата е Фитнес Арнолд в град Банкя, който е само на няколко километра от София. Редица популярни личности, които са фенове на фитнеса и не пропускат тренировка са негови редовни посетители.

Първи места ще бъдат раздадени в следните категории:

  • Дизайнерски фитнес
  • Иновативен фитнес
  • Фитнес на топ локации
  • Най добра фитнес верига
  • Най добра верига част от международен бранд
  • Най голям фитнес
  • Най добър фитнес бизнес клас
  • Най добър фитнес за дами и деца
  • Най добър фитнес треньорски екип и др.
    Водещи на събитието ще бъдат ивент мениджъра Николай Стоянов, както и познатият глас от Българско Национално Радио – Десислава Иванова. Водещите ще блестят на сцената, защото те ще греят в облекла на Ла Бонте и Андрюс.

Разбира се, какво е едно събитие без качествена музика? Именно за това, глас на сцената ще извият обичаната Невена Пейкова и Теодор. Двамата ще представят на събитието си и най-новите си музикални проекти, които да изпълнят на награждаването.

Но това далеч не е всичко.. Милениум Арт Ивент успя да предложи иновация и да включи в програмата на събитието „Мис Милениум Фитнес“ и „Мистър Милениум Фитнес“.

Журито ще бъде от професионални фитнес познавачи, а надпреварата ще бъде повече от ожесточена. Ще бъдат задавани забранени въпроси, така че – очаквайте неочакването.

Победителите ще получат ваучер на стойност 1500 лв за посещение на международното фитнес изложение ФИБО в Германия. Там, те ще могат да се представят пред рекламни агенти, които търсят нови лица за реклама.

Датата на събитието е 30 октомври, а локацията е Гранд Хотел Милениум. Наградите се организират от Милениум Арт Ивент.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *