• пт. мар. 29th, 2024

НЕ ВСИЧКИ СЪСТЕЗАНИЯ МОГАТ ДА СЕ СПЕЧЕЛЯТ
БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 10 САМО В КИНАТА ОТ 19 МАЙ

ByПетър Ангелов

апр. 22, 2023

Време е за най-експлозивната и емоционална част от поредицата до момента

 

Франчайзът Бързи и яростни е световна сензация повече от две десетилетия, като всеки нов филм надгражда предишния, печели нови и нови фенове и генерира високи очаквания за следващото, изпълнено с адреналин изживяване пред големия екран. Поредицата претърпя забележително развитие, като започна от локални улични състезания и стигна до обири и глобален шпионаж, но в нито един момент не загърби основните си теми и елементи – бързите коли, вълнуващ екшън, чувството за дълг, свободата и разбира се, семейството.

Всичко това, но и много повече могат да очакват феновете и от Бързи и яростни 10, койтоот 19 май, само в кината, дава началото на последната глава от епичната сага, в която Доминик Торето (Вин Дизел) и семейството му се изправят срещу най-страшния и безскрупулен противник до момента. Поглед към спиращия дъха екшън и драматичните събития, в чиито център е колоритният злодей Данте Рейес (Джейсън Момоа), ни дава новият трейлър на филма, който ни хвърля право в центъра на действието и ни убеждава, че този май, освен да затягаме коланите, трябва да си приготвим и кърпички, защото предстои нещо колкото експлозивно, толкова и емоционално.

В продължение на много мисии, когато всички шансове са били срещу тях, Дом и екипът му са надхитрявали и надвивали всеки противник, застанал на пътя им. Сега обаче те се изправят срещу нещо различно: от сенките на миналото изплува ужасяваща заплаха, която е движена само и единствено от желанието за кърваво отмъщение – заплаха, която е твърдо решена да унищожи всичко, което Дом обича.     

В Бързи и яростни 5 Дом и приятелите му отстраняват страховития бразилски наркобос Ернан Рейес и разрушават империята му в Рио де Жанейро. Това, което те не знаят, е, че синът на Рейес Данте става свидетел на всичко и прекарва следващите 12 години в съставянето на план, Дом да плати най-високата цена за деянието си. Данте разпръсква семейството на Дом от Лос Анджелис до катакомбите на Рим, от Бразилия до Лондон и от Прага до Антарктика. Изграждат се нови и неочаквани съюзи, а стари противници отново излизат на сцената. Всичко обаче се променя, когато Дом открива, че 8-годишният му син е най-голямата мишена на отмъщението на Данте.  

Режисьор на Бързи и яростни 10 е Луи Летерие (Транспортер 2, Невероятният Хълк, Зрителна измама), а сценарият е дело на Джъстин Лин, Зак Дийн и Дан Мазеао, по образи, създадени от Гари Скот Томпсън. Продуценти са Нийл Х. Мориц, Вин Дизел, Джъстин Лин, Джеф Кришенбаум и Саматна Винсент. В главните роли се завръщат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „Лудакрис“ Джаксън, Джордана Брустър, Натали Еманюел, Джейсън Стейтъм, Сун Канг, Джон Сина, Скот Истууд, Чарлийз Терън и Хелън Мирен, а сред новите попълнения са Джейсън Момоа, Бри Ларсън, Алън Ричсън и Рита Морено.

Краят на пътя започва с Бързи и яростни 10 от 19 май само в кината 3D, IMAX 3D и 4DX.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *