• пт. мар. 29th, 2024

Ники Кънчев посреща 2021 в хотела на звездите „Роял Спа Велинград“

ByПетър Ангелов

дек. 31, 2020

Обичаният журналист и телевизионер Ники Кънчев, сподели с многобройните си почитатели и последователи в социалните си мрежи, че ще посрещне новата 2021 година в хотела на звездите „Роял Спа Велинград“. Именно и в този хотел е сниман и хитовият сериал „All inclusive“ по Нова Тв.

Ето какво сподели Ники Кънчев..

„Криво ляво стигнахме и до Края й.
2020, чао бао! Добре дошла 2021!
Пожелавам ви една Нова, ама наистина Нова 2021 година. Ваксирайте я вие с вашата енергия, плам и желание за живот!
Желая ви от дъното на душата ми здраве и после още здраве. И разбира се, нови идеи всеки в неговата си сфера. Пращам ви тези благопожелания от едно райско място. Ще имам честта и удоволствие да се сбогувам със Старата и да прегърна Новата в страхотния Hotel Royal Spa Velingrad. Няма да ви лъжа – чудничко е тук, спато е на европейско ниво, храната също, особено точни са хората. Не случайно и тук сниман хитовия сериал „Ол инклузив“ по Нова телевизия. Обстановката тук плаче за снимки и селфита. Ето моите, хахахаха“

Само преди броени дни, Ники Кънчев отпразнува своят 60 годишен юбилей. Той получи пожелания както от свой приятели и познати, така и от многото почитатели, които през годините, мистър „Стани Богат“ си извоюва.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *