• чт. мар. 28th, 2024

Пери Мейсън се завръща с втори сезон на 7 март в HBO Max

ByПетър Ангелов

фев. 15, 2023

Пълен трейлър

Пери, Дела и Пол се подготвят за процеса за убийството на века. С участието на носителя на Еми Матю Рийс, Джулиет Райлънс и Крис Чолк, премиерата на втори сезон на детективския сериал „Пери Мейсън“ е на 7 март в HBO Max. Както в първия сезон, и тук историята ще се развие в осем епизода.

Трейлър: https://www.youtube.com/watch?v=-dLxSnG7g4A

След тригодишна пауза оригиналният сериал на HBO Пери Мейсън най-накрая се завръща за втория си сезон. Тази поредица е най-новото произведение за известния адвокат по наказателни дела Пери Мейсън, герой, създаден за първи път от писателя Ърл Стенли Гарднър. Докато други екранизации на Пери Мейсън визуализират героя като идеалистичен адвокат, тази адаптация развива историята в Лос Анджелис от ерата на депресията през образа на частния детектив със съмнителен морал Пери Мейсън, изигран от носителя на Еми Матю Рийс. Детектив Мейсън на HBO в крайна сметка става адвокат в последен опит да спаси случай, по който работи. Първоначално замислен като лимитиран сериал, проектът се оказа изключително успешен за HBO и през 2020 г компанията обяви, че ще го поднови за втори сезон.

Действието се развива през 1933 г. в Лос Анджелис. В новите епизоди (общо осем) Пери се е преместил от фермата, изоставил е камиона си за мляко и той и Дела работят много, за да поддържат фирмата финансово стабилна по време на най-лошата година от Депресията. Това включва поемането на повече граждански дела, вместо доказване на данъчни престъпления. Пол се оказва по-малко зает, отколкото би искал в сферата на завещанията и договорите и това го мотивира да търси нови предизвикателства. А предизвикателството идва съвсем скоро – нов случай, който ще обсеби вниманието на града.

В допълнение към Рийс, голяма част от актьорския състав от първи сезон се завръща във втори, включително Джулиет Райлънс, Крис Чолк, Ший Уигам, Диара Килпатрик, Ерик Ланге и Джъстин Кърк.

Този сезон ще представи и няколко нови персонажа, изиграни от Катрин Уотърстън, Хоуп Дейвис, Джон Чафин, Фабрицио Гуидо, Питър Мендоса, Онахуа Родригес,  Уолъс Лангам и други.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *