• чт. апр. 18th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Петя Киронова: Никога не съм вярвала, че милиони хора ще знаят за мен! (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

апр. 16, 2023

Днешното ми интервю е с едно момиче, което стана звезда буквално за една вечер. Една вечер, след която всички полудяха по нея. Тя е Петя Киронова. Какво сподели пред мен, предстои да разберете в следващитв редове.

Здравей, Петя. Първо искам да ти благодаря че прие поканата ми за интервю. Хората не знаят, но ние с теб искахме да направим това интервю преди много време.. Как си, къде те хващам?

– На Разпети Петък ме хващаш в квартирата ми в София. Един от малкото ми свободни или така нсречените lazy дни. Изключително ми е приятно да направя това интервю с теб, един от малкото хора в интернет и журналистиката си, на които спокойно мога да се доверя напълно и да споделя всичко.

Къде прекара Великденските празници и с кого?

– Великденските празници ще прекарам разбира се с моето семейство. Навръх Великден съм на участие на Преси.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ В REVOLUT ОТ ТУК И ВЗЕМЕТЕ 3 МЕСЕЦА БЕЗПЛАТЕН ПЛАН PREMIUMЛИНКrevolut.ngih.net/PetarAngelovBG

Много хора не вярват в това, че човек може да стане звезда за една вечер. При теб се случи точно така. Кажи ми, как разбра че си популярна?

– Преси.Оооо,то аз самата не вярвах изобщо в това,че само за миг и вече милиони хора ще знаят за мен. Как научих? От приятели. И пак не повярвах. До момента си мисля все още, че точно на мен  няма как това да се случи. И вече свикнах, приех тази реалност.

Как реагираха близките и приятелите ти?

– За мен, в началото стреса беше огромен. Както и за семейството ми, които са обикновени учители. Те винаги са избягвали такъв вид популярност. Уви, наложи им се да свикнат.

Започнаха ли да те спират хората по улиците? Искат ли нещо повече от снимка с теб?

– То да беше само по улиците.. В метрото, градският транспорт, в магазините, където пазарувам, където се храня.. И за моето семейство е непонятно това. Но е  факт! Искали са ми автографи, клипчета, be real както и поздрави. Имало е моменти в които не съм могла да дишам от хората около мен в дискотеките, които искат да им обърна внимание. Никога на никого не отказвам. Нищо не отказвам! Та тези хора просто ми се радват. Зареждат ме с енергия. (усмихва се) Каквото и да ми струва, аз им обръщам нужното внимание. Стремя СЕ хората никога да не разбират ,ако нещо ми има. Остава си за мен.

Имаше ли хора, които започнаха да се въртят около теб само защото си известна?

– Да, има и хора, които ми обръщат внимание само заради известността. Даже има и такива, които бяха забравили за мен с години, та сега ме търсят, но аз съм си същата. Дори има и хора, които се опитват да направят някаква връзка чрез мен с Преслава.. И контактуват с мен основно даради това. Но аз съм такава, каквато съм! И такава ще остана. Не бих се променила. Това ми е от зодията. Аз съм Телец, но и асцедента ми е Телец. Ние телците сме здраво стъпили на земята, много истински сме.

Няма как да не повдигна темата за Преслава. Кажи ми, тя как реагира на факта че ти стана толкова разпознаваема?

– Истината е,че когато стана популярен клипа с мен с над 20 000 000 гледания, Преслава беше в Турция. Връщайки се, на участието си в столичен клуб, докато пее, тя се обърна към мен с думите, че дали заради нея или заради клипа в TikTok, тя не знае, но вече всеки знае за мен. Изпращайки я след участието, тя ми каза „Пете, ще станеш.. Не, ти вече си по-популярна в TikTok дори и от мен“. Тогава се усмихнах. Не можех да повярвам, че изобщо го казва. И до днес още е така. А тя е много прозорлив човек и така го е усетила. За това го и каза. До сега, тя винаги се е радвала, че това се случва с мен. Казвала ми е че рано или късно, нещата са си дошли на мястото и това е щяло да се случи. По един или друг начин. Едно няма да забравя, на участие в столичен клуб тя ми каза, че без мен не може, а аз и отвърнах, че и аз без нея също не мога. Тази жена е толкова истинска, толкова земна, а това е присъщо само на една голяма звезда, точно от нейният ранг. В нея няма капка гордост, капка злоба. Точно обратното.

Ти се появи в редица музикални видеа, стана носител и на награда.. Разкажи ми повече за нещата.

– Да, наистина станах носител на наградата за Най-гледан висвоклип в TikTok за 2022 година на PR Premium. За мен, това не е важно .Една награда нищо не значи. За мен е важно да си остана такава, каквато съм. И смятам че го постигам. Имало е коментари за мен, че ако всички известни личности се държат като мен, щяло да е супер. За мен това е огромен комплимент. Участвала съм в 3 музикални клипа домвнта момента. И тук е момента да благодаря на Венелин, Росен и Силвестър за доверието.

Наред с любовта на хората, няма как да не се е появил и хейт. Няма как, не може без него. Как се справяш с това?

– Разбира се, изтърпях и хейта покрай клиповете. Дори целенасочено не го четях. Исках да запазя душата си от мръсни ръце. А не по друга причина. И на Глориа Йорданова гостувах в “На по Чашка“ и при Николаос Цитиридис и при Ивка Бейбе.. Установих колко е трудно да си постоянно в кондиция,за всички и да отговаряш на журналистически въпроси. Поварвай, не се свиква с това. Никога.

От общуването ми с теб, мога да кажа смело че си много интелигентна, с гомямо сърце и голям мечтател. Кажи ми, за какво мечтаеш?

– Благодаря ти за оценката, но има много по-интелигентни хора от мен. За мен е важна другата, емоционалната интелигентност. Към нея точно се стремя. И така ще е през целият ми живот. Страшно много хора бъркат тези два вида интелигентност. И да.. Ех, това мое голямо сърце. Колко понякога ми пречи, не съм като отворена книга за много хора.

Има ли нещо, за което съжаляваш?

– Има нещо, за което съжалявам. И това е, че и до момента, не мога да намеря човека, който да бъде моя половинка в живота. А това е много трудно в днешните несигурни времена.

Какво никога не би направила?

– Никога не бих предала семейството си. Никога не бих предала принципите си. И хората и приятелите ми.

Коя е мечтната от теб дестинация?

– Моята мечтана дестинация е “Щастиено”. То е там, където са любимите ми хора.

Какво не знаят хората за Петя Киронова?

– За мен, хората не знаят само едно – колко всъщност съм ранима. По душа съм ранима дори много повече, отколкото физически.

Какво ти липсва?

– Липсва ми сестра ми, която е в Германия от много години. Липсват  ми бабите ми, дядовците ми, липсва ми детството.. Страшно много! И студентството. Когато всичко беше толкова  истинско  и реално.

Ако можеш да се опишеш с една дума, коя ще бъде тя?

– Да се опиша с една  дума, то тогава тя е Петя. Кратко, точно и ясно.

Какво от тези модерни времена би променила?

– В тези модерни и странни времена бих променила само едно – злобата и завистта.

Много ти благодаря за страхотното интервю. Силно се надявам хората да те видят в една малко по-различна светлина. Какво си пожелаваш ти и какво ще пожелаеш на нашите читатели?

– Аз също се надявам хората да разберат повече за мен и ме погледнат и от друг ъгъл. Благодаря ти за смислените въпроси. Аз си пожелавам за мен и семейството ми здраве. Нищо друго няма значение. На вашите читатели пожелавам абсолютно същото. Весели и светли празници от мен.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *