• вт. мар. 19th, 2024

Пожар! Жасмина Стоичкова досущ като Меси и Роналдо ВИДЕО 18+

ByПетър Ангелов

ное. 27, 2022

13-тата фатална Мис Силикон Жасмина Стоичкова предизвика истински пожар с нови еротични кадри, на които показва своя сексапил в целия си блясък. 

Красивата миска засне специална фотосесия, на която е позира с прозрачно бельо и не оставя нищо на мъжкото въображение. Интересното в случая е, че е изкопирала фотосесията на Меси и Роналдо, на която играят шах върху куфар. Тя е снимала върху същата марка куфари. 

На еротичния кадър виждаме Жасмина да седи върху куфар, а погледите на всички са приковани в нейните апетитни форми. Тя показа и кратко клипче, което са й направили по време на самата фотосесия. 

Този път Стоичкова минава всякакви граници, като без свян показва гърдите си, които от доста време са блян за нейните почитатели от мъжки пол. „Така обичам да се събуждам. Тези кадри определено оправиха настроението ми и сега целият ден ще ми е усмихнат“, пише един от почитателите й под кадъра. 

Жасмина получи множество комплименти за външния си вид, като дори нейни конкурентки от конкурса Мис Силикон не скриха възхищението си от уникалната визия и предизвикателни кадри.

Кариерата на Жасмина се развива доста благополучно след като печели два пъти Мис Силикон. Канят я за все повече рекламни снимки, а резултатът определено е зашеметяващ и миската показва, че се чувства в свои води пред обектива.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *