• пт. мар. 29th, 2024

Полицай с отличие за модел на 2020 г. от „Знаменитост на годината“

ByПетър Ангелов

окт. 6, 2020

Тодор Николов стана модел на 2020 на бляскавата церемония „Знаменитост на годината“

Тодор Николов грабна приза в категория “Модел” на престижното събитие “Знаменитост на годината”. Красавецът работи като младши разузнавач в 6 РУ в град Пловдив.

Той е познат на всички с невероятния си външен вид, благодарение на който спечели “King of Fitness Tourism” през февруари тази година. Красивият полицай може да се похвали с цели две висши образования – бакалавър по икономика на търговията и магистратура по национална сигурност. Освен всичко това Тодор е и професионален кикбоксьор. Живял е няколко години в Америка, където е работил като каскадьор в холивудски продукции. През свободното си време Тодор обича да се занимава със спорт, като най-често избира фитнеса и футбола.

Криминалната полиция е основната му работа от вече три години. Той е в групата, която се бори с наркоразпространението в кварталите “Столипиново” и “Изгрев”. Тодор е заловил поредния наркодилър само преди няколко дни.

Както вече стана ясно, младши разузнавачът се справя еднакво добре както в работата си, така и в конкурсите за красота. Тодор е лице на марката “Inside Us”, като техен костюм бе и изборът му за тоалет на събитието.

“Знаменитост на годината” събра едни от най-уважаваните хора в България. Сред тях бяха Ники Кънчев, адв. Биляна Тончева, журналистът Антон Стефанов, Мис България 2017 Вероника Стефанова, доц. Милена Георгиева, Меги Савова, Цвети Разложка, Мариета Захариева и много други.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *