• чт. мар. 28th, 2024

Преслава направи шеметен купон в клуб The MOON /СНИМКИ/

ByПетър Ангелов

апр. 15, 2022

Мегазвездата на попфолка Преслава, направи сряда вечер наистина незабравима за всички посетители на клуб The MOON.

Още със старта на вечерта, клубът започна да се пълни с почитатели на изпълнителката и така, малко по малко се напълни до пръсване. Припомняме ви, че именно The MOON е най-големият клуб в региона, който може да събере на едно място всички желаещи да се забавляват.

Малко по малко, DJ-ят успя да вдигне нивото на купона и да подгрее посетителите на клуба за мегазвездата Преслава. А щом тя се появи на сцената и запя, всички пееха хитовете ѝ с пълно гърло и се радваха на присъствието на певицата на сцената на The MOON като бурно я аплодираха след всяко изпълнение.

Преслава успя да направи вечерта незабравима за всички, които бяха избрали да се забавляват в клуб The MOON. Певицата бе заложила на красива синя рокля, която подчертаваше перфектната ѝ фигура и сексапила на изпълнителката.

Преслава изпълни актуалните си хитове сред които „От утре“, „Пиян“, „Не се изтриваш“ и „В твоето легло“, а от „ретро хитовете си, певицата изпя „Дяволско желание“, „Лъжа е“ и много други.

Купонът в The MOON продължава с пълна сила, а по традиция, всяка сряда сте още по-близо до звездите. Идната сряда на топ клуба на Югозападна България специален гост ще бъде кралят на попфолка Азис.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *