• чт. мар. 28th, 2024

Преслава отбеляза 18 години на музикалната сцена

ByПетър Ангелов

ян. 21, 2022

Има едно име, което се превърна в синоним за тотални хитове. Има една певица, която може да се похвали с огромна фенска аудитория. Нейното име е Преслава.

Преслава успя да завладее почитателите си с неподражаемият си талант и с това, че още от първата си песен, тя буквално се изстреля на върха и вече 18 години по-късно, певицата е там и не спира да радва многобройните си фенове, които я подкрепят на всяка клубна и концертна изява.

С богат, разнообразен и хитов репертоар, видеоклипове от най-високо ниво и пеене абсолютно на живо, Преслава успя да се превърне в един от най-желаните изпълнители за участия, които само ден или два след обявяването, че звездата ще гостува, местата вече са изчерпани.

Към днешна дата, Преслава е страхотна жена, майка, изпълнител и успешно съчетава всичко. Новият проект на изпълнителката със заглавие „От утре“ ще направи своята премиера до броени часове в нейният YouTube канал. Премиерата е насрочена за 18:00 часа.

Нашият екип пожелава на Преслава да бъде винаги толкова красива, хитова, успешна и още дълги години на музикалната сцена.

Снимка: Instagram

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *