• чт. мар. 28th, 2024

Преслава откровено за запознанството си със Софи Маринова /ПОДРОБНОСТИ/

ByПетър Ангелов

апр. 23, 2022

Мегазвездата на фирма „Пайнер“ и ефира на телевизия „Планета“ Преслава, сподели в интервю за популярна телевизионна медия, за началото на отношенията си със Софи Маринова.

Преслава сподели, че преди много години, на нейно участие, голямата Софи Маринова е била гост в публиката. Когато Преслава е видяла певицата, буквално си е глътнала граматиката и е започнала да се да се притеснява и се е чудила как ще продължи свовто участие.

И както знаете, големите се познават по това как се държат с малките, затова голямата Софи Маринова е разчупила леда в типично нейн стил и е подходила ропло към Преслава, която тъкмо е набирала скорост.

„Много те харесвам теб!“ – това са думите, с които Софи Маринова се е обърнала към Преслава. От своя страна, Преслава не е могла да повярва на чутото и е попитала „Това да не е скрита камера“.

Към днешна дата, Преслава и Софи Маринова са повече от близки приятелки и доста често прекарват свободното си време заедно.

Какво още сподели преслава за музиката, онтошнията си с Константин и още много, можете да гледате във видеото от интервюто.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *