• чт. мар. 28th, 2024

ПУСНАХА ДОПЪЛНИТЕЛНИ БИЛЕТИ ЗА КОНЦЕРТА НА СОФИ МАРИНОВА ПРЕЗ ОКТОМВРИ

ByПетър Ангелов

авг. 17, 2022

Безспорно концертът на Софи Маринова в зала „Арена Армеец“, още с обявяването си, се превърна в едно от най-дългоочакваните събития тази година.

Броени дни след пускането на билетите в продажба, 80% от местата свършиха. Малко след това, бяха разпродадени и останалите места, но заради огромният интерес към събитието, пуснаха допълнителни билети в продажба.

И така, концертът „Софи Маринова 25 години на сцена“ се превърна в събитието на годината. Специални гости ще бъдат Преслава, Теодосий Спасов, Устата и много други.

КЛИКНИ ТУК

Очаква ни шеметен спектакъл и едно незабравимо изживяване, което не е за изпускане. Ако все още нямате билети за концерта на 8 октомври, то сега е момента да закупите и да да изживеете емоцията на красивото творчество на Софи Маринова, поднесено с нови аранжименти.

КУПЕТЕ БИЛЕТИ ТУК

Въпреки натоварения си график, Софи Маринова успя да зарадва меломаните с два нови проекта „Гърмиш“ с Рико Бенд и „Ревнувам те“, които се радват на топъл прием от страна на меломаните. Нещо повече, двете парчета се превърнаха в тотални хитове, които звучат от нощните клубове в страната.

Е, наред с това, Софи Маринова се подготвя и за големият концерт, с който за пореден път ще докаже че е сред най-обичаните изпълнители в България.

https://youtu.be/1YgaI3cBrhs

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *