• сб. апр. 27th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Първият по рода си EXE BEACH FESTIVAL ще залее плаж Каваци

ByПетър Ангелов

юни 13, 2023

Първият по рода си EXE BEACH FESTIVAL ще залее плаж Каваци от 29ти юни до 2ри юли (включително). Дневните парти концепции са добре познати на верните EXE BEACH посетители. А в седмицата след официалното откриване на бара, продължаваме във фестивален режим с огромна сцена с изглед към морето, удължено работно време и многократно по-голям мащаб на всичките четири концепции.



Началото на EXE BEACH FESTIVAL ще бъде поставено в четвъртък с WИNAMP XXL и румънската суперзвезда INNA, едва ли има някой, който е не е чувал парчето й HOT. Тя има повече от 6 милиона слушатели в Spotify всеки месец. А гледанията й в YouTube сумарно са над цял милиард. INNA е първият европейски изпълнител, който има над 1 милиард гледания именно в YouTube. Албумът й “YO” е издаден за музикалния лейбъл на Jay-Z: Rac Nation, за лейбъла издават и други световноизвестни звезд и като RIHANNA, SHAKIRA, MARIAH CAREY и други. 


В WИNAMP XXL ще се включи и още един изпълител, който ще бъде изненада за всички посетители на фестивала. На сцената в петък се качват цялото SKG и TEAM 02 крю. Първото живо участие в EXE BEACH миналата година беше точно на V:RGO и EMIL TRF.


В събота стартира естественото продължение на july morning: JULYDAY. Тогава зад пулта застават артистите на Afterlife – Fideles и Sasha Carassi, както и резидентите на EXE. SASHA CARASSI, който основава един от най-добрите техно лейбъли – “Phobiq” и италианското дуо FIDELES – Daniele Aprile & Mario Roberti издават музика за високо уважавани музикални лейбъли като Bedrock, Poker Flat, Stil vor Talent, Afterlife, Innervisions, Exit Strategy. Fideles са артисти от световната сцена, за които определено си заслужава да си купиш билет още сега, преди тяхното изчерпван! Билет можеш да закупиш тук:
https://www.eventim.bg/bg/bileti/exe-beach-festival-1351435/performance.html

И за финал – племенна среща в неделя заедно с един от пионерите на африканската електронна музика – AMEME. Той е определян още като един от пионерите на африканската електронна музика, гостува на ORIGIN в неделя. Работата си разпределя между Brooklyn, Berlin и участия по целия свят. 

И като всеки фестивал, ще има редица атрактивни занимания и много храна и напитки.

Нямаме търпение да се видим какво са ни подготвили от екипа на EXE CLUB! Билети можете да закупите в мрежата на EVENTIM. 

Билети за целия фестивал може да закупите ТУК:

https://www.eventim.bg/bg/bileti/exe-beach-festival-610250/event.html

Нямаме търпение да се видим на плажа!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *