• пт. апр. 26th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Първото Дамско Модно Бизнес Соаре за 2022 година премина под засилен интерес

ByПетър Ангелов

мар. 9, 2022

Точно седмица след началото на месец март се проведе и първото Дамско Модно Бизнес Соаре за тази година. Ден преди празника на жената, дамите се бяха събрали да отпразнуват фестивала на виното и шоколада в Grand Hotel Millenium, организирано от Николай Стоянов и модна агенция „Монарх“.

Иво Йончев даде старт на събитието точно в 20:00 часа, а богатата празнична програма завладя посетителките на соарето. Сред гостите бяха забелязани видни дами, всяка успешна в своето поприще. Сред специалните гости бяха психологът Пресияна Тодорова, която представи Вербатория – единственият по рода си метод в България, за откриване на таланти и вродени способности. Именно чрез Вербатория, хиляди родители могат да открият скритите заложби в децата си и да ги насърчават към развитието им, както и да се насочат към желаните от тях учебни заведения вбъдеще. Вербатория също така може да бъде използвана за смяна на професия или поднасяне на информация по една идея по-възприемчив начин.

Дългогодишният си опит от България и чужбина сподели и експертът по бизнес коучинг и Human design Лили Маркова. Тя разказа за dream team – методът, с които водещи компании сформират правилният екип, който да работи перфектно и да спестят време, пари и енергия.

Основателят на „HristoS“ – Христо Стойков, също присъства на Дамско Модно Бизнес Соаре. Той даде съвети в използването и комбинацията на аксесоари – чанти, колани, шапки и други. Също така, Христо не скри, че шапките с неговият бранд „HristoS“ стават все по-чест аксесоар на дамите от родният шоубизнес. Разбира се, талантливият дизайнер няма да спира да работи и изненадва представителките от нежният пол, а целта му вече не е само българският пазар, а Европа и Америка където бавно но славно си проправя път.

Основателката и мениджър на Здравословен и щастлив живот Гери Метева, също бе сред почетните гости на събитието. Тя разказа за идеята и целта на нейната компания, която е да дарява щастие, здраве, изобилие и щастлив живот. Именно през БАД, компанията на бизнесдамата има за цел не просто да облекчи симптомите на клиента, а да открие първоизточника за тях. Списание „Мениджър“, телевизия „Блумбърг“ и още редица телевизионни, електронни и печатни издания споделят за проектите на Гери Метева.

И този път Дамско Модно Бизнес Соаре премина под изключително голям интерес, а съдейки по ударното първо събитие за годината, то по всичко личи, че 2022 се очаква да бъде много по-успешна и полезна за дамите.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *