• чт. мар. 28th, 2024

Рекорден интерес към интервюто на Андреа и голяма подкрепа от феновете

ByПетър Ангелов

ное. 24, 2020

Балканската звезда Андреа даде най-откровеното и емоционално интервю в ефира на “NOVA” за предването “Неделята на NOVA” пред топ журналиста Мон Дьо.

За цената на славата, за любовта, борбата с килограмите и всичко случващо се в живота на изпълнителката – отговорите можете да видите в интервюто ѝ тук.

https://www.vbox7.com/play:6a084e6560

Любопитен факт е, че интервюто с Андреа генерира рекордна гледаемост в платформата за видеосподеляне в България VBOX7, а до момента интервюто има над 220 000 преглеждания – точно такава гледаемост правят най-големите хитове за 24 часа. А имайте предвид че това е интервю! Интерес към Андреа винаги е имало и винаги ще има! Тя е звезда от най-висок ранг с доказани международни успехи! Тя е най-популярната българка и се радва на признание от различни държави. Пяла е на испански, арабски, английски, сръбски и български, а изненади от нея тепърва предстоят.

Балканската звезда заяви – има завръщане към поп-фолка и хубавата музика! Феновете са в тотална еуфория и нямат търпение за новите песни на своята любимка.

“Егоист” се превърна в един от тоталните хитове на 2020-та година, а меломаните са категорични – No Andrea, No Evolution.

Снимка: Tibor Golob

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *