• чт. мар. 28th, 2024

Рени представи “Празник” и прави рязък завой в музикалната си кариера

ByПетър Ангелов

ное. 29, 2020

Новото музикално предложение на изключително гласовитата и обичана Рени, направи своята премиера в официалният YouTube канал на певицата.

Загалвието на музикалният проект е “Празник”, а голямата изненада е, че проектът не е в поп-фолк стилистиката, а в обичаният български фолклор. Всъщност, изненадата не е толкова голяма, защото Рени сподели във видеообръщение в социалните си мрежи за музикалният завой, който ще направи и че се фокусира върху фолклорните проекти. Тя може да си го позволи като доказан във времето изпълнител, защото обичаната Рени се радва на голяма подкрепа от страна на феновете както от България, така и на Балканите.

Адмирации за Рени, че в тези трудни за всички времена, създава музика, която да приповдигне духа на многобройните ѝ почитатели, както и на меломаните като цяло. Музиката и аранжимента са написани от Димитър Милев, а текстът е поверен на Пейо Пеев. Впечатление прави, че друга нейна колежка Деси Слава, взема участие в проекта, макар и само с вокали. Неотдавна, Рени сподели снимка в социалните мрежи и сподели, че с Деси Слава през годините винаги са имали приятелски отношения, дори разкри, че двете са стартирали музикалните си кариери

Ето какво сподели Рени за Деси Слава:

“Изгряхме на големия екран по едно и също време, преди повече от две десетилетия. И вече години наред приятелството продължава да съществува, независимо от своите възходи и спадове. Тази вечер казвам „НАЗДРАВЕ!“ за истинските и стойностни хора, с които продължаваме да вървим напред!” – това гласи надписът, който е към фотосът на двете красиви и талантливи ипълнителки.

Определено, новата посока в кариерата на гласовитата изпълнителка е правилен ход. Рени е предпочитан изпълнител за празници на градове, села и големи клубни и концертни изяви, защото с мощният си глас, тя може без проблем да пее всякакъв стил музика.

Виж и чуй “Празник” само тук, в официалният YouTube канал на певицата – RENI.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *