• чт. апр. 18th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Роксана: Благословена съм да се докосна до Драгана Миркович!

ByПетър Ангелов

дек. 5, 2021

Балканската звезда Роксана продължава да навлиза ударно на сръбският пазар! Това стана ясно от социалните мрежи на изпълнителката, която с голямо вълнение сподели че е успяла да се докосне до Драгана Миркович и се радва на топъл прием.

Ето какво сподели Роксана в социалните си мрежи. Прилагаме текста без редакторска намеса:

„Вече седмица след като се върнах от снимките за новогодишната програма на DMSAT TV , продължавам да се вълнувам и съм безкрайно щастлива . Горда и благословена да имам честа да се докосна, до нея легендата
Dragana Mirkovic . ❤️
Една велика певица по велика от целият балкан ,а толкова земена ,сърцата и топла личност . След като неуспяхме да се видим в България, защото в същия ден и аз имах концерт, тя ме покани на новогодишната програма на своята телевизия . Беше велико, беше вълшебно, беше наистина като в приказките . Моята приказка която се казва Драгана Миркович. За пръв път се чувствах така особено, притеснена, щастлива, емоциите в мене имах чувство ,че вдигат поредният си тост от щастие. Устните ми пресъхнаха ,сърцето ми биеше като лудо ,честно казано не знаех как да реагирам и се оставих подвластна на емоциите си .
Обаче, тя е прекрасна дойде до мен с най красивата си и широка усмивка ,прегърнаме така все едно е видяла най добрата си приятелка след дълги годни .Прегърнаме със сърцето си . Разговаряхме ,смяхме се , шегувахме се въобще не позволи да има между нас каквато и да било дистанция . Хвана ме за ръка после и отидохме до елхата където и подарих своя подарък. Преди това и казах ,че тя има всичко, но това го няма, разбира се любопитство и беше още по-голямо . Подарих и картина нарисувана от сол ,един голям семеен портрет с най любимите и хора , двете и деца и съпругът и . Беше много развълнувана и в топлите и очи блестяха като диаманти сълзи от радост. Убедих се ,че най големите хора ,звезди, музиканти ,актьори са земни ,добри и почтени личности . Изпях две мои песни ,забавлявах се много , получих поздравленията на цялата сръбска естрада с добре дошла Роксана ,което отново дължа на Драгана Миркович . Тя освен красив и добър човек, беше и прекрасна домакиня ,всичко беше финно и на ниво колкото е и тя самата. Благодаря Ти Кралице ! Обичам те !
Очаквайте ме в Новогодишната програма на телевизия DMSAT.“

Нямаме търпение да видим новогодишната програма на телевизия DMSAT, в която участие взема и нашата Роксана, с чиито успехи трябва да сме горди всички.

Роксана сподели и за жеста си към голямата Драгана Миркович, а сръбската легенда не е скрила вълнението си.

БИЛЕТИ ЗА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

Дали за вбъдеще е възможно да чуем и видим съвместна колаборация между Драгана Миркович и Роксана, това само времето ще ни покаже, но не можем да скрием, че определено би се получило нещо велико, което да остане във времето.

Снимка: Иван Стефанов

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *