• пт. апр. 26th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Роксана дава ударен старт на Grand Music Studio

ByПетър Ангелов

юли 19, 2022

Балканската звезда Роксана ще даде ударен старт на новият музикален лейбъл „Grand Music Studio“, в който тя е почетен изпълнител и съпродуцент на нейният PR и дългогодишен приятел Алекси Маринов.

Откриването на „Grand Music Studio“ съвпадна със заснемането на първият проект на лейбъла, който ще бъде голяма изненада и определено ще прикове вниманието на меломаните.

Както споменахме в началото на статията, Роксана ще даде ударен старт на „Grand Music Studio“, защото първият проект на марката ще бъде именно нейн.

Ето какво сподели Алекси Маринов с присъстващите на снимките и откриването на „Grand Music Studio“, а след това и в социалните мрежи:

„Аз, Алекси Маринов и кралицата на ромската музика Роксана, по примера на Саша Попович и Лепа Брена, решихме да обединим опит, емоция, музика, приятелство, уважение, обич и почтеност в едно и го нарекохме „Grand Music Studio“. Освен съпродуцент на музикалната компания, Роксана е и наш почетен изпълнител. Със своята популярност, музика и талант, тя придава на Grand онзи финес и блясък, който може да придаде само звезда като нея.

Тя е точният пример и дава отговор на въпроса какви изпълнители ще имат място на нашата сцена. Смея да твърдя че първият ни артист е буквално едно музикално изкушение, което притежава всички качества, с които да ви впечатли. Тя е млада госпожица, едва на 16 години без музикален опит, но със завидни вокални възможности.“

Можете да последвате „Grand Music Studio“ в социалните мрежи и очаквайте с нетърпение музикалните изненади, които са подготвили..

„Grand Music Studio“ в социалните мрежи:

Facebook страница

Instagram профил

Twitter профил

YouTube профил

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *