• чт. мар. 28th, 2024

Роксана: Щастлива съм, че съм част от музикалната магия на Сърбия!

ByПетър Ангелов

мар. 5, 2021

Балканската звезда Роксана, която успешно пребори коронавируса, изказа благодарности към съседна Сърбия, сръбските медии и почитатели.

Ето какво написа гласовитата Роксана:

„Още веднъж благодаря на мойте сръбски фенове, за топлия прием, за милите и прекрасни коментари към мен и моята музика. Благодаря на „Grand Televizija“ и всички медии в Сърбия за вниманието към моята личност и невероятни статии и интервюта. С голямо уважение към вашия професионализъм, благодарение на който вашата музика е индустрия. Очаквайте много изненади от мен с много любов, вашата Роксана.“





Роксана говори за телевизия „GRAND“ с голяма любов, дори не е изключено скоро да я видим отново там. В сайта на сръбската музикална телевизия се появи информация, че много скоро Роксана ще представи и първият си самостоятелен сингъл на сръбски, който ще се казва „Kraljica“.

Дали Роксана ще продължи да се развива на сръбският пазар, предстои да разберем. Меломаните с нетърпение очакват предстоящите проекти на Роксана както за България, така и за съседна Сърбия.

За почитателите си в България, Роксана обещава двойно по-големи изненади и те могат да очакват много скоро премиерата на първата от тях!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *