• сб. апр. 27th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Ръчно изработени глицеринови сапуни от REFAN

ByПетър Ангелов

ян. 20, 2021

Глицериновите сапуни са познати от близо 200 години, но в последно време се радват на особена популярност поради тяхната мекота и привлекателен външен вид. Те са с високо съдържание на глицерин, който се получава в момента на самата сапунификация на мазнините, но може да се влага и допълнително. Именно глицеринът осигурява приятното омекотяващо и овлажняващо действие върху кожата след употребата на прозрачния калъп. Пенят се много лесно, но и се изразходват по-бързо.

Глицериновите сапуни са всъщност сапуни, останали в разтопено състояние. Те задържат по-добре ароматните вещества и не ги променят. Имат кристална структура, за получаването на която се изисква специфичен състав и технология. За да се получи този външен вид, активната субстанция (в случаят сапунът) е по-малко.


Рецептурата за килограмовите глицеринови сапуни на REFAN е създадена от иноваторите-специалисти на козметичния бранд преди повече от десет години. Произвеждат се от много чисти, висококачествени суровини. В състава им влизат различни натурални съставки – етерични растителни масла, екстракти, билки, подправки, ядки, части от растения и др.


Сапуните на килограм от колекцията на REFAN са ръчна изработка – удивителни творения, които не са обикновено хигиенно средство, а естетични козметични продукти. Те въздействат на няколко нива: радват очите с цветове и форми, покоряват сетивата с неустоимите си аромати и правят кожата кадифено мека с нежната си пяна, като й даряват влага и свежест.


Всеки калъп от килограмовите сапуни може да бъде нарязан с нож или специална гилотина на отделни парчета, с желаното от вас тегло.

Сапун със загадъчен аромат на разцъфнал люляк и нотки на карамфил, петигрен и иланг-иланг. Използвана е комбинация от етерични масла известни със своите терапевтични свойства
  

  • Карамфилово масло – със силно антимикробно и тонизиращо действие
  • Масло от петигрен –  действа антисептично и дезодориращо, с добър ефект върху проблемна кожа
  • Иланг-иланг – етерично масло всепризнато като изключително силен афродизиак, който едновременно стимулира, ободрява и има антидепресивен ефект
  • Маково семе –  пълнежът от семена допълнително се грижи кожата ви да бъде нежно ексфолирана

Сапун с опияняващ аромат на цвят на дива череша. Подходящ за всеки тип кожа.
Всеки калъп от килограмовите сапуни може да бъде нарязан с нож или специална гилотина на отделни парчета, с желаното от вас тегло.

Сапун с аромат на българската маслодайна роза. Една красива градина от разноцветни рози.

Сапун със загадъчно магнетично ухание на роза. Една красива градина от червени рози.

Сапун със загадъчно магнетично ухание на роза. Една красива градина от розови рози.

Сапун със силен, възбуждащ аромат на Passion fruit Mаракуя.
Богата и мека пяна, за нежно почистване на вашата кожа.Подходящ за всеки тип кожа.

Сапун подходящ за всички, които полагат специални грижи за кожата си при измиване. Съдържа мляко, масло от карите, витамин е, овесени ядки, маково семе – богат коктейл от съставки, осигуряващи нежна грижа за кожа.

Масло от шеа – естествен овлажнител на кожата; Омекотяващ и кондициониращ агент. Съдържа голямо количество мастни киселини, токофероли и фитостероли които имат антимикробни и овлажняващи свойства. Те омекотяват кожата, овлажняват е и намаляват нейното лющене. Маслото има реструкториращо действие върху епидермиса и поддържа еластичността на кожата. В сапуна маслото от шеа придава мекота, финност и изобилие на пяната.
Йогурт – естествен продукт получен при млечнокиселата обработка на млякото; използва се като активна съставка с протективно, регененриращо и кондициониращо действие. Овлажнява, успокоява и облекчава кожата. Млякото поддържа кожата здрава и енергична. Подобрява влагозадържането в кожата, когато се използва в измивни продукти и дава кремообразнза, мека и плътна пяна.
Витамин E – използва се като антиоксидант и кондициониращ агент
Овесени ядки – имат леко абразивно и ексфолиращо действие
Маково семе – декоративна съствака с мек ексфолиативен ефект

Вградената естествена гъба – луфа спомага за по-лесното и в дълбочина масажиране, стимулира кръвообращението и отстранява мъртвите клетки.С примамлив аромат на сладък, зрял пъпеш и сочна кайсия, който бавно се отделя при всяка употреба на сапуна. Апетитен плодов нектар за вашата кожа.Превърнете вашата баня в тропически рай.

Подходящ за всеки тип кожа.

С мирис на нар и екзотични плодове. Тропическо ухание, което се отделя бавно и примамливо.
Всеки калъп от килограмовите сапуни може да бъде нарязан с нож или специална гилотина на отделни парчета, с желаното от вас тегло.

Мек, нежен мирис на бял чай.

Бяла феерия, обилна снежна пяна и чувство за чистота и свежест.Пълнежът от макови семена допълнително се грижи за кожата ви да бъде нежно ексфолирана.

Сапун с богат и изобилен състав, съдържа екстаркт от мента и ментови листа за освежаване; масло от гроздови семки и какаово масло за омекотяване и подхранване на кожата; етерични масла от мента, джинджифил, карамфил и салвия със стимулиращо и тонизиращо действие; каолин и овесени ядки за мека ексфолация на кожата.

Масло от гроздови семки – използва се като успокояваща, омекотяваща, хидратираща и омасляваща съставка, повишаваща еластичността на кожата и стимулираща регенерацията на епидермиса. Прави кожата мека и гладка. Омекотява действието на сапуна и прави пяната мека и плътна.
Какаово масло – притежава омекотяващо, овлажняващо и подхранващо действие. Придава кадифена текстура на сапуна и сапунената пяна.
Екстракт от мента – използва се като активна съставка в козметичните продукти с тонизиращо, почистващо, освежаващо и дезодориращо действие.
Етерични масла – мента, карамфил, джинджифил и салвия – хармонично съчетание на етеричните масла със свеж, зелен, билков мирис
Ментови листа – имат почистващо и тонизиращо деиствие и осигуряват лек микромасаж на кожата
Овесени ядки – имат леко абразивно, абсорбиращо и ексфолиращо действие

Сапун с освежаващ дъх на море и истински водорасли. Едно малко късче от красивия морски свят. Подходящ за всеки тип кожа.

Сапун със завладяващо ухание на горски плодове. Изобилната и мека пяна, осигуряват нежно почистване на вашата кожа и удоволствие в банята. Подходящ за всеки тип кожа.

Сапун с нежен аромат на роза и листенца от розов цвят. Подходящ за ежедневна употреба.

Сапун с масло от карите и брашно от гроздови семки.

– масло от карите – Маслото от карите е естествен овлажнител на кожата и има омекотяващи, омасляващи и кондициониращи свойства. Маслото действа реструктуриращо върху епидермиса и поддържа еластичността на кожата. В сапуна, шеа маслото придава финност и изобилие на сапунената пяна.

– брашно от гроздови семки – Лечебните свойства на гроздето и гроздовите семки са известни още от древността. Те са богати на полифеноли – изключително ценни и лековити вещества – неутрализират агресивните, свободни радикали в ораганизма и предпазват кожата от стареене. Малките частици от гроздовите семки допълнително ще ексфолират и масажират нежно вашата кожа.

Eдна истинска цветна фантазия, с екзотично и неповторимо ухание на разцъфнала фрезия и сочна смокиня.

Cапун с аромат на цитрус и море. Подходящ за ежедневна употреба

Свеж цитрусов сапун с мирис на розов грейпфрут, който тонизира и почиства вашата кожа.

Ръчно изработен глицеринов сапун със закачлив аромат на лавандула и житни поля. Съдържа етерично масло от лавандула с успокояващо и възстановяващо действие.

Елегантен букет от аромати за вас и вашата баня.

Ръчно изработен глицеринов сапун с аромат на разцъфнали рози и лавандулови поля.Съдържа етерично масло от лавандула с успокояващо и възстановяващо действие.
Елегантен пролетен букет от аромати за вас и вашата баня.


Ръчно изработен глицеринов сапун c нежен, тайнствен аромат на иланг и лавандула.Съдържа етерично масло от лавандула с успокояващо и възстановяващо действие.
Елегантен букет от аромати за вас и вашата баня.

Тонизиращ винен коктейл за кожата.

Сапунът съдържа масло от гроздови семки и брашно от гроздови семки. Това са ценни съставки и едни от най-мощните антиоксиданти. Лечебните свойства на гроздето и гроздовите семки са известни още от древността. Те са богати на полифеноли – изключително ценни и лековити вещества – неутрализират агресивните, свободни радикали в организма и предпазват кожата от стареене. Малките частици от гроздовите семки допълнително ще ексфолират и масажират нежно вашата кожа.
Ароматът на вино, обилната и мека пяна Ви даряват с удоволствие и релакс, истинска винотерапия за вашата баня.

Сапун с тонизиращ, ментов аромат.

Истинско охлаждащо и освежаващо удоволствие в банята.
Сапунът съдържа ментово масло и ментови листа.

За повече информация: РЕФАН

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *