• вт. мар. 19th, 2024

САМО ДВА ДНИ ОСТАВАТ ДО ГОЛЕМИЯ КОНЦЕРТ НА ЦЕЦА ВЕЛИЧКОВИЧ В СОФИЯ

ByПетър Ангелов

ное. 29, 2022

Само два дни остават до голямото шоу на Кралицата на балканската музика Цеца Величкович в „Арена Армеец“, преименувана вече на „Арена София“. Преди дългоочакваното появяване на любимката на народа на сцената, нейна подгряваща банда ще бъде сръбската група „MEGA BAND”. Цеца обещава да направи преживяването за всички присъстващи незабравимо и е подготвила много изненади за родните фенове.

 

Специално за 1 декември, певицата е подбрала богат репертоар от песни, прецизно селектирани за участието й у нас. Списъкът включва най-големите ѝ легендарни хитове като „Kukavica”, „Beograd”, „Maskarada“, “Zabranjeni grad” и още много други.

 

Концертът ще започне в 20:00 часа, като екипът на изпълнителката препоръчва на  всички фенове на певицата да се придвижат към залата, колкото се може по-рано. Входовете на „Арена Армеец“ ще бъдат отворени от 18:00 часа. Всички, закупили билети за терен (правостоящи места), ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за закупилите пропуски за трибуни (седящи места – билет с избор на място), ще бъдат отворени входовете А1, В1 и С1, като основният пропускателен режим за трибуните ще се осъществява през вход В1. ВИП секторът ще бъде достъпен през вход А0.

 

По време на концерта не може да се излиза от залата. Веднъж чекиран билет, не може да бъде допускан отново! На всички входове на залата ще бъдат обособени зони за пушене. Пушенето в залата е абсолютно забранено!  

В залата ще бъдат подсигурени зони за продажба на алкохолни и безалкохолни напитки. Препоръчваме използването на картово плащане за по-бързо обслужване.  

 

Билети за събитието, ако все още има налични,  ще могат да бъдат закупени и в деня на концерта от касите на „Арена Армеец“, както и от обектите в мрежата на EasyPay в цялата страна.

Паркингът пред Арена Армеец ще бъде на разположение на почитателите на Цеца Величкович до изчерпване на местата. След запълването на капацитетa, допълнително ще бъдат осигурени паркоместа и на бул. ”Асен Йорданов”.

 

Напомняме, че лица до 18 години ще се допускат на събитието с придружител и 2 броя попълнена декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет.  Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация. Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години. Деца до 7-годишна възраст ще се допускат в залата без предварително закупуване на билет и без право на ползване на отделно място. За деца над тази възраст е нужно закупуване на билет, като ние препоръчваме да бъде в избран от вас сектор със седящи места за по-голяма ваша безопасност.

 

Декларацията може да изтеглите от официалния сайт на концерта www.ceca.bg,                     в секцията въпроси. Повече информация ще намерите ТУК .

 

Единият екземпляр се оставя на охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка. Във връзка с мерките за сигурност и безопасност, носете с вас и лични документи – копие на акт за раждане на детето, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това, можете да представите предварително нотариално заверена декларация. На концерта няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18 годишна възраст без придружител. Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

 

Забранено ще бъде влизането в залата с храни и напитки, професионални видеокамери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на „Арена Армеец“ е забранено.  Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета.

 

Цеца отбелязва 35 години кариера в музиката с голям концерт на 1 декември в „Арена Армеец“, вече преименувана на „Арена София“. Можете да закупите последни бройки билети на в мрежата на EpayGO и в касите на EasyPay в цялата страна. Начало 20:00 часа.

 

 

 

Партньори на концерта:

Heineken и Ариана

Застрахователно дружество Евроинс – официален застраховател на концерта

Медийни партньори: bTV Media Group, Woman.bg, Novini.bg, радио Веселина

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *