• чт. мар. 28th, 2024

Селим: Бих казал на хората за следват мечтите си!

ByПетър Ангелов

дек. 9, 2020

Днес ще ви представим едно невероятно момче на име Селим Миров на 33 години. Роден е в гр. Плевен и живее в Плевен. Започнал е да се заминава с музика от ранна детска възраст, но е започнал да пее от преди 20 години.Свирил е на акордеон,а след това на клавир.В страстта си към музиката е запален от брат си и сестра си, които също са музиканти.Те наследяват таланта си от баща им, който е бивш музикант.


Селим е добре познат в музикантските среди, защото има доста популярни парчета,сред които ,,Роклята ти къса”, която изпълнява със свтоята банда и има над 4 000 0000 гледания в Youtube.Ето как отговори на специално зададените му въпроси от сайта Bulgarianews.bg.

Ако можеше да върнеш времето назад, какво би променил?

Ако имах силата и възможноста да върна времето назад до този ден и момент, аз не бих променил нищо,защото изживяните мигове, моменти и случки в живота ми са предопределени от Бог и щом са се случили, каквото и да било то това е било според Божията Воля,а аз не искам да вървя срещу божията воля!

Хорското мнение оказвало ли е влияние върху теб?

Хорското мнение в началото на моята кариера влияеше на моето его и на моята психика,но вече с течение на години работа всякаш съм претръпнал относно хорско мнение и вече от доста отдавна не ме вълнуват хорските думи!

Ако можеше да промениш нещо в света, какво щеше да е то?

Ако имах тази сила да променя нещо в света, то бих се възползвал от възможността да променя човешката злоба!

Какво ще кажеш на хората, които не вярваха, че ще успееш и ще стигнеш дотук?

Бих им казал следното ХОРА, СЛЕДВАЙТЕ МЕЧТИТЕ СИ. Защото това правих аз. Не спирах да следвам мечтите си!

Каква е тайната на успеха ти?

Каква е тайната на моят успех ли ?
Аз съм скромен и ,,Успех” за мен е силно казано. Просто успявам да сбъдна мечтите си!

Каква е твоята рецепта за щастлив живот?

Рецептата за моят щастлив живот е Моята съпруга, която е всичко за мен и освен това ще ставам и баща за първи път,защото съпругата ми е бременна вече и много сме щастливи и живеем като в приказка!

С какво искаш да те запомнят хората?

Бих искал хората да ме запомнят с моята скромност и искам най- вече хората да ме запомнят с моята добрина и отговорност!

Има ли нещо, за което съжаляваш?

През годините съм правил доста грешки, за които съжалявам все пак и аз съм човек като всички останали, които грешат,а после съжаляват за грешките си..!

Попречи ли Covid-19 на твоята работа?

Бих казал че този Covid-19 доста повлия на моята работа, защото много сватбени и други мероприятия се отлагаха именно заради пандемията.Разбира се здравето е преди всичко и бих искал да сме живи и здрави,а пък всичко останало ще се нареди.

Какво би казал на младите,които тръгват тепърва да се занимават с музика?

Бих посъветвал младите и новоизгряващи музиканти
да не спират да свирят, защото постоянната практика и свирене води към успеха!

Какво да очакваме от теб през 2021г?

Силно се надявам през следващата година на още по-големи успехи и хитови песни, с които да радвам всичките ми почитатели.

С кой изпълнител би искал да запишеш песен?

На въпроса със кой изпълнител бих искал да запиша песен не мога точно да ви отговоря, защото имам доста любими изпълнители, с които бих искал да запиша песен. Но защо да не направя първият си дует със Силвестър Матеев, гарантирам че ще стане мега яка бомба !

Откъде се зароди страстта ти към музиката?

Страста ми към музиката, както споменах и в началото се зароди в детството ми имайки предвид моето семейство, които са музиканти.

Наскоро пусна новото си парче и пожъна успех,какво да очакваме от теб в бъдеще?

На скоро пуснах парче което се казва ,,Машала” и тук искам да Благодаря на Калоян Коцев, който се постара за аранжимента и текста на парчето.След всички песни, които съм пускал до сега с групата си, които имат от 2 милиона до 5 милиона гледания,силно се надявам и това парче да пожъне своят успех!

Ако не се занимаваше с музика, какво смяташ че щеше да работиш?

Много пъти съм си задавал този въпрос.
Ако не бях Музикант какъв ли щях да бъда. Многократно този въпрос съм си го задавал и стигам до един и същ отговор, а той е….. Не мога да си представя какво ли бих работил и с какво ли бих се занимавал.. Просто Селимката не може да си представи живот без музика.!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *