• пт. мар. 29th, 2024

СКАНДАЛ|ВЪВЛЯКОХА РОКСАНА В ИЗМАМНА СХЕМА С ПАРИ – ПЕВИЦАТА БЯСНА!

ByПетър Ангелов

апр. 30, 2022

Балканската звезда Роксана се включи на живо в социалната мрежа Facebook, където в официалната си страница има близо 400 000 последователи.

Поводът за живото включване на певицата бе, поредната измама която циркулира от години, а тя е създаването на фалшиви страници с имена на популярни личности, както и излъчването на стари лайфове и вземането на лични данни от измамници, с които се източват банкови сметки или набъбва сметката за телефона.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК

Искате 5€ бонус за откриване на сметка? Възможно е! Кликнете върху снимката или ТУК

За съжаление, Роксана не е единственият изпълнител, с когото така злоупотребяват. Припомняме ви, че назад във времето подобна измама бе направена и с нейни колеги и колежки, телевизионни водещи и други популярни личности.

Роксана бе повече от афектирана, защото певицата ежедневно получава телефонни обаждания, текстови съобщения, съобщения в социални мрежи и други видове комуникация, защото много хора ѝ звънят, които я питат какво се случва с печалбите им и защо Роксана мами хората така.

Е, това е измама! Това не е Роксана! Роксана е участвала в хиляди благотворителни каузи и е помагала на безброй хора от България и чужбина.

Слушайте хубава музика, очаквайте новите хитове на певицата и очаквайте скоро нова музика от нея!

Снимка: Лео Киролов

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *