• ср. мар. 27th, 2024

Софи Маринова за рожденият ден на Преслава: Не исках да свършва празника!

ByПетър Ангелов

юни 28, 2022

Само преди броени часове се състоя грандиозното парти за рождения ден на една от най-красивите и талантливи изпълнителки в поп-фолка, а именно Преслава.

Певицата бе събрала хора от най-близкият си приятелски кръг, сред които сестра си Ивелина Колева, нейният любим Павел, дъщеря си Паола, гримьорът Цецо Андреев, коафьорът Момчил Спасов, фотографът Георги Малев, Софи Маринова и още куп приятели.

Шумното парти бе в новото любимо място на софиянци, а именно Djanam Sky Club, където гостите се насладиха на невероятната обстановка и успяха да опитат ястия от перфектната кухня, която просто гали небцето.

В социалните си мрежи, Софи Маринова сподели кадри от купона, които събраха хиляди харесвания и коментари, а меломаните признават че се възхищават на чистите отношения между двете изпълнителки.

Софи Маринова и Преслава се забавляват винаги когато са в компанията една на друга, а сега двете успяха да запазят с добро настроение гостите на рождения ден.

Софи Маринова фори сподели кадър от празника и написа под него, че не е искала купонът да свърша и че е било чест да бъде на този личен празник до своята приятелка.

Както вече се казвали многократно, Преслава и Софи Маринова са повече от страхотни заедно и много бихме се радвали да видим и чуем техен съвместен проект.

Снимка: Георги Малев

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *