• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Софи Маринова, Лорена, Саби и Габриела идват в The MOON за баловете

ByПетър Ангелов

мар. 22, 2022

Абитуриентският бал безспорно е един от най-важните дни в живота на всеки ученик. Той е краят на един етап от живота на ученика и подготовката му за следващия такъв.

Е, от Night Club The MOON Благоевград са се погрижили да не скучаете и да се забавлявате с едни от най-желаните и талантливи изпълнители в любимият клуб. Е, Софи Маринова, Лорена, Саби и Габриела ще бъдат гост-изпълнители на най-големия клуб в Югозападна България.

На 24 май, голямата Софи Маринова ще гостува на Night Club The MOON и ще изпълни най-големите си хитове, за фа направи празника на абитуриентите незабравим.

Веднага след нея, на 25 май, една „Жена за лудницата“, с която просто „Нощта гърми“ ще бъде специален гост, я именно неповторимата Лорена. Лорена обещава да направи купон, за който да се говори много, ама дълго..

На 26 май пък, изпълнителите на MEGA STARСаби и Габриела ще бъдат на сцената на Night Club The MOON и ще изпълнят тоталните си хитове „Женен“, „Заради теб“ и още много други.

Не пропускайте да изживеете магията на Night Club The MOON и да направите балната си вечер незабравима. Позвънете на телефон 0887 35 35 25 и резервирайте местата си..

https://youtu.be/k4ZQ4YfrP0k

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *