• сб. апр. 27th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

“Спринт” им приятели тази вечер в Петрич

ByПетър Ангелов

мар. 18, 2024

Вече втора седмица тече турнето на легендарните „Спринт“ и приятели.
Тази вечер от 18:30 часа Южния град Петрич става домакин на концертите с кауза.


„Да сверим биологичния си часовник навреме“ и „За повече българска музика в националния ефир“ са двете каузи на музикалния проект, подкрепен от Министерството на културата.


“Щастлив съм че имаме възможност да бъдем полезни и с музиката си да достигамем до все повече млади хора, които да сигнализираме, че превенцията и ранната диагностика са най-важните неща са установяване на репродуктивното здраве. По този начин искаме да ги насърчим да се изследват навреме, за да ги предпазим от евентуални проблеми и трудности, когато решат да имат свое дете. България има нужда от повече българчета”


“Дуетът с кауза” в състав Галя Георгиева и Атанас Лазаров са едни от инициаторите, прегърнаха двете каузи и смело стъпиха на музикалната сцена, за да вдъхновяват, насърчават и дават увереност на младите хора и двойките с репродуктивни проблеми.
Двамата в тандем са и водещи на концертите с кауза.


Група „Хоризонт“, модният диктатор и дизайнер Краси Недялков и група Бонус са следващите музикални гости на най-южния град в страната ни.
Тази вечер в Читалището в Петрич ще се насладим на много хитове, добро настроение и готовност да бъдем съпричастни към жените с репродуктивни проблеми.
Част от средствата, събрани от концертите ще подпомогнат семейство в нужда от инвитро процедури.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *