• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

СТАРТИРА ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ ЗА ИНДИАНА ДЖОУНС И РЕЛИКВАТА НА СЪДБАТА

ByПетър Ангелов

юни 9, 2023

Инди се отправя на последното си приключение от 30 юни само в кината

 

На 30 юни един от най-великите филмови герои на всички времена се отправя на последното си приключение в Индиана Джоунс и реликвата на съдбата – Инди нахлупва иконичната шапка, хваща камшика и се впуска по следите на могъщ артефакт, който позволява на притежателя си да контролира времето и пространството. От днес, 9 юни, стартира предварителната продажба на билети за филма и най-големите почитатели на вездесъщия археолог вече могат да гарантират мястото си в киносалоните и да бъдат сред първите, които ще изживеят това паметно събитие на големия екран.

В ролята на Индиана Джоунс се завръща неподражаемият Харисън Форд, който е категоричен: Индиана Джоунс и реликвата на съдбата е достойният завършек на сагата, който зрителите заслужават и който гарантирано ще им „отвинти главите“. Форд ни отвежда зад кулисите на продукцията в специално видео, в което заедно с режисьора Джеймс Манголд, продуцента Катлийн Кенеди и актрисата Фийби Уолър-Бридж разкриват каква е тайната на „светкавицата в бутилка“, каквито са изпълнените с много удивителни моменти и опасности филми за Индиана Джоунс. Дръжте си шапките – най-доброто предстои!

Действието на Индиана Джоунс и реликвата на съдбата се развива през 1969 година, когато космическата надпревара достига точката си на кипене. Известният археолог и приключенец Индиана Джоунс (Форд) е разтревожен, след като Американското правителство вербува бивши врагове от Втората световна война, в отчаян опит да изпревари Съветския съюз. Един от тях е Волер (Мадс Микелсен) – бивш нацист и настоящ член на НАСА, който е замесен в програмата за кацането на Луната и е твърдо решен да прекрои света, както на него му изнася. Но не и ако зависи от Инди – той се впуска в шеметна надпревара с времето, за да попречи на нацистите, а единствената (съмнителна) помощ, на която може да разчита, е на своята кръщелница Хелена (Уолър-Бридж).

Режисьор на Индиана Джоунс и реликвата на съдбата е Джеймс Манголд(ЛоганПълно ускорение), който е и сценарист, наравно с дуото Джез и Джон-Хенри Бътъруърт, по образи създадени от Джордж Лукас и Филип Кауфман. В ролите са Харисън Форд, Джон Рис Дейвис, Фийби Уолър-Бридж, Мадс Микелсен, Бойд Холбрук, Антонио Бандерас, Тоби Джоунс, Томас Кречман, Шонет Рене Уилсън, Оливър Рихтерс и др. Продуценти са Франк Маршал, Катлийн Кенеди и Саймън Емануел, а изпълнителен продуцент е Стивън Спилбърг.

Откриваме Индиана Джоунс и реликвата на съдбата само в кината, IMAX и 4DX от 30 юни, дублиран и субтитриран.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *