• пт. мар. 29th, 2024

СТРАСТИТЕ ИЗБУХВАТ С КРАСИВО БЕДСТВИЕ ОТ УТРЕ В КИНАТА

ByПетър Ангелов

апр. 14, 2023

Звездите на горещата екранизация със специално обръщение към българските зрители

 

От днес, 14 април, само в кината страстите избухват с горещата екранизация на световния бестселър на Джейми Макгуайър Красиво бедствие. Филмът е дело на продуцентите на След и режисьора на Секс игри и След сблъсъка Роджър Къмбъл и представлява вълнуваща, сексуално заредена романтична история за привличането между противоположностите, която разглеждапо атрактивен и достъпен начинтемите за любовта, ревността и принадлежността.

Главните роли в Красиво бедствие се изпълняват от тийн секссимволите Вирджиния Гарднър и Дилън Спраус, които отправят специално обръщение към българските зрители.

В Красиво бедствие лошото момче Травис Мадокс (Дилън Спраус) е точно това, което първокурсничката Аби Абърнати (Вирджиния Гарднър) иска… да избегне. Нощем той участва в нелегални боеве, за да печели пари, а през деня е колежанският разбивач на сърца. Но Аби не желае да има нищо общо с Травис и привидно е напълно неподвластна на чара му. Тази липса на интерес от страна на Аби привлича Травис, който решава да я спечели като ѝ предложи облог: Ако той загуби следващия си боксов мач, няма да прави секс в продължение на месец, но ако спечели, Аби трябва да се премести да живее с него в апартамента му за същия период от време. Травис обаче няма никаква представа, че мрачното минало на Аби е напът да изплува на повърхността и може би той най-накрая ще срещне достоен съперник.  

Режисьор и сценарист на Красиво бедствие е Роджър Къмбъл (Секс игри, Просто приятели, След сблъсъка), по едноименния роман на Джейми Макгуайър. Продуценти са Марк Клейман, Джонатан Дектър и Брайън Пит. В ролите са Вирджиния Гарднър, Дилън Спраус, Остин Норт, Либе Барер, Нийл Бишъп, Мики Дратфорд, Брайън Остин Грийн, Роб Естис и др.

Красиво бедствие ще ни сполети от днес, 14 април, само в кината.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *