• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Сърбия потъна в скръб! Отиде си Марина Туцакович..

ByПетър Ангелов

сеп. 20, 2021

Сърбия потъна в скръб.. Отиде си най-добрата и скъпоплатена сръбска текстописка Марина Туцакович, след борба с коварно заболяване.

Марина Туцакович е написала едни от най-големите и емблематични хитове за Лепа Брена, Цеца, Неда Украден и други. Тя е написала текстовете към песните „Zora je“, „Trepni“, „Kukavica“, „Kad zamirisu jorgovani“ и много други.

Големите сръбски звезди не скриха мъката си и споделиха тъгата си в социалните си мрежи.

https://www.instagram.com/p/CUBA7zhKoCQ/?utm_medium=copy_link

Роксана сподели, че се е запознала с Марина Туцакович малко преди да си отиде от този свят и че макар да я познава от малко време, певицата сподели че текстописката е имала специално място в сърцето ѝ.

Споделяме написаното от Роксана без редакторска намеса:

„Po prvi put zaista ne znam šta bih napisala, a duša mi plače i boli. Pre tri meseca sam joj prvi put pisao, misleći da mi neće odgovoriti. Jednog lepog popodneva nazvala me je Marina Tucaković , odgovorila mi je. Pisao mi je, zdravo i zadovoljstvo mi je biti koristan. Počeo sam da joj objašnjavam ko sam i odakle sam, a ona me prekinula rečima, Roksana znam ko si, sjajna pevačica iz Bugarske. Napisala mi je svoj lični broj telefona i rekao mi je, ovo je moj broj, zapiši, nazovi me i ne daj ga nikome drugom. Srce mi je lupalo od sreće, ali sam nazvala. Izvinila sam se što ne govorim dobro srpski i što će mi moj PR pomoći. Sa širokim osmijehom rekla mi je da se ne brinem, savršeno te razumijem. Puno smo razgovarali o muzici, dala mi je vrijedne savjete i rekla da će vam Roxana napisati pjesmu, nisam pogriješio u svojoj procjeni vas. Dobra ste devojka i očekuje vas briljantna karijera u Srbiji. Zadnji put smo se čuli prije mjesec dana i zahvalila sam i se na divnom tekstu, na kojem je napravila posljednje ispravke. Imam tekst od vas, ali nećete čuti da ga pevate. Ovu pesmu ću vam otpevati u sećanju. Sjajna žena, pjesnikinja, majka i dobra prijateljica. Poznavao sam te kratko vrijeme, ali dovoljno da te stavim u svoje srce na posebno mjesto i tu ćeš ostati zauvijek. Poklon vašem sjećanju. Neka te anđeli čuvaju, moja voljena Marina. Počivaj u miru ! S ljubavlju i poštovanjem od vaše male Roxane. Volim te!
………………………..

За пръв път наистина незнам какво да напиша , а душата ми плаче и изпитвам болка . Преди три месеца и писах за първи път ,като си мислех ,че няма да ми отговори . В един прекрасен слетобяд на телефона ми изписа Марина Туцакович ,беше ми отговорила . Написа ми ,здравейте и за мен е удоволствие с какво мога да бъда полезна. Започнах да и се обяснявам коя съм и от къде съм ,а тя ме прекъсна с думите Роксана аз знам коя си ,една великолепна певица от България. Написа ми своя личен телефонен номер и ми каза , това е моят номер запиши си го ,обади ми се и него давай на никой друг . Сърцето ми биеше като лудо от щастие, но и се обадих. Извиних се ,че не говоря добре сръбски и че моят пиар ще ми помага . С широка усмивка ми каза не се притеснявай аз те разбирам чудесно. Говорихме много за музика , тя ми даде няколко ценни съвета и каза ,да Роксана ще ти напиша песен , не съм збъркала в преценката си за теб . Ти си добро момиче и те очаква една блестяща кариера в Сърбия . Последно се чухме преди месец , благодарих и за прекрасният текст ,върху който нанасяше последни корекции. Имам текст от теб, но теб те няма за да чуеш как ще го изпея . Ще изпея тази песен в твоя памет . Една велика жена , поетеса, майка и добър приятел. Познавах те за кратко ,но достатъчно за да те поставя в сърцето си на специално място и там ще останеш завинаги. Поклон пред паметта ти . Нека ангелите да те пазят любима моя Марина . Почивай в мир ! С обич и уважение от твоята малка Роксана. Обичам те!“

Нашият екип изказва съболезнования на близките, семейството и приятелите на Марина Туцакович. Тя никога няма да бъде забравена, защото остави текстове на вечни хитове, които ще останат завинаги.

https://youtu.be/0rdsO-B0I_I

Снимка: Интернет

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *