• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Тодореско за Софи Маринова, рожденият ѝ ден и предстоящият албум (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

дек. 19, 2020

Днешното интервю е с изключително популярният и атрактивен Тодор Николов, познат на хората като Тодореско. Той е бил специален гост в редица предавания по най-гледаната телевизия, а към днешна дата е PR на жената, която няма аналог в България, а именно Софи Маринова. Какво сподели той пред мен за изпълнителите, изненадата за рожденият ден на Софи Маринова, ваксината за COVID-19 и предстоящите празници, можете да прочетете в следващите редове.

Тодореско, здравей. Поводът по който се свързвам с теб е изненадата която направи за рожденият ден на Софи Маринова. Поздравления! Как ти хрумна идеята и колко време се подготвя?

⁃ Здравейте на всички и благодаря на “BG Vip News” за това че се свързахте с мен и имам честта да бъда сред вашите гости. Идеята ми хрумна на 11.11.2020, след като се чух със Софи Маринова в този ден. Ние се чуваме всеки ден. И така, аз реших да се свържа с няколко нейни колеги и да я изненадам с нещо, което ще я зареди с положителни емоции.

Във видеото срещаме много познати лица, колеги на Софи Маринова от различни жанрове, екипът на най-гледаното сутрешно предаване, както и най-големите фенове на Софи. Разкажи ми, бързо ли откликнаха всички с които се свърза и имаше ли такива, които отказаха да участват?

⁃ Свързах се първо с Мария Илиева. Беше около 2 часа английски време, а съответно българско около 4 часа през нощта. Мария Илиева ми отговори и каза, че към 8 часа сутринта ще ми изпрати видеото, само да се събуди и да се пооправи, за което много ѝ благодаря. Благодаря още на целият екип на “На кафе” на редакторката Тара, на Гала, които без да се замислят направиха видеото. Благодаря от сърце на всички колеги и приятели на Софи, които взеха участие във видеото. Да, имаше изпълнители които отказаха. Това може би е заради пандемията, така си го обяснявам. Надявам се да са добре. Смятам че във видеото са най-важните хора за Софи Маринова, които я обичат, а и тя също ги обича.

Предполагам че Софи Маринова е получила много подаръци от фенове и приятели, но споделила ли ти е кой е най-хубавият и какво я трогнало най-много?

⁃ Все още не е отворила подаръците, които получи. Те са изключително много. Трогна се от изненада на Преслава, която ѝ организира това скромно събиране и посрещане на рожденият ден.

Кажи ми, какво за теб е Софи Маринова. Разкажи ми, как се запознахте и как станахте толкова близки?

⁃ Много пъти съм отговарял на този въпрос. Познавахме се от много време, но не сме си били толкова близки както сега. Тя за мен е като майка, богиня – всичко. Била е до мен във всяко едно начинание. И продължава да бъде плътно до мен! Тя е моето семейство. Благодаря на семействата на Софи Маринова и на Гринго. Страхотни хора. Трудно се намират такива хора. Станахме много злобни и завистливи и наистина, такива хора да рядкост. Обичам ги!

Разкажи ми малко повече за предстоящият албум на любимата Софи Маринова.. Ще излезе ли до края на 2020-та?

⁃ Ами не, на този етап албумът няма да излезе. Преценихме че покрай всичко случващо се, по-добре е да изчакаме малко да се нормализират нещата. Трябваше премиерата му да бъде на 5-ти декември, на рожденият ден на Софи Маринова. Тъй като искаме да направим и промоция към него, няма как да се случат нещата на този етап. Все пак, навсякъде всичко е затоврено. Не се ангажираме със срокове. Албумът иначе е готов, просто изчакаваме да го представим както трябва.

След като няма да представи албума тази година, феновете да очакват ли скоро нова музикална изненада от нея?

⁃ Очаквайте неочакваното от Софи Маринова. Изненадите предстоят!

Кажи ми, как си ти? Надявам се да си добре и да не си имаш среща с COVID-19. За никого не е тайна че живееш в Англия. Разкажи ми, какво е мнението на хората там за мерките, поотпуснаха ли се и би ли се ваксинирал?

⁃ Добре съм, не съм имал все още среща с вируса, Слава Богу. Мерките се променят постоянно. Мисля че обаче е по-спокойно тук. За ваксинацията, не съм мислил. Лекарката ми каза, че ще бъде пожелание и не съм обмислял този въпрос. Навсякъде бях чел, че ще бъде задължителна, но явно няма да е. Било е спекулация.

Вярваш ли в приятелството и доброто в хората?

– Вярвам, да.. Има го, но е много рядко. Забелязал съм че много хора се възползват от това, че съм близък с доста певици.. Имам близки хора, но се броят на пръстите на едната ми ръка. Може би, като че ли, много хора ми се правят на приятели за да се ползват с някакви облаги, но аз си имам едно на ум за всички. Искат да се докоснат до известните хора, които познавам. Не тая лоши чувства към никого, с всички съм на “Здравей!”.

Идват едни от най-хубавите празници.. Вълнуваш ли се, къде ще прекараш Коледа и Нова година?

⁃ Ще прекарам Коледа и Нова Година вкъщи. Аз съм човек, който обича спокойствието. Имах планове за България, но постоянно отказват полети. Знаеш ли, тук работят и на 31-ви декември до последно. Дори съм работил и на 24-ти декрмври. Не им прави впечатление тук. В Англия, на 25-ти и 26-ти декември, няма транспорт в Англия. Коледа тук е по-голям празник от Нова Година. Държат повече на него. Дори аптеките не работят. Дори и болниците. Само спешниият център. Първата година тук ми беше много развълнувано за тези празници, а тук нямаше нито настроение, нито нищо. В България се усеща някак повече..

Какво си пожелаваш да ти се случи през 2021-ва година?

⁃ Да бъдем живи и здрави и да отмине по-бързо пандемита от COVID-19 и да се възстановим към нормалният ритъм на живот. Бъдете здрави.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *