• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Турция става домакин на международен конкурс за топ модели

ByПетър Ангелов

мар. 23, 2022

Средиземноморският крайбрежен град Анталия, ще бъде домакин на един от най-дълго очакваните конкурси Future Fashion Faces World, който ще събере на едно място момчета и момичета на възраст между 16 – 28 години, които ще се борят за победа.

Future Fashion Faces World Instagram

Future Fashion Faces World Facebook

Future Fashion Faces World Website

Моделите ще бъдат оценявани от две журита – професионално и екип от спонсори, които ще оценяват паралелно всички участници. В конкурса, участие ще вземат момчета и момичета от над 30 държави. Разбира се, България също ще бъде представена от модна агенция „Монарх“, които изпращат Анита Славова на 18 години от Димитровград, както и Александър  Иванов,  на 28 от град София. Двамата ще бъдат с представителя на модната агенция, а именно Николай Стоянов. 

Александър и Анита бяха избрани чрез онлайн гласуване, в което участие взеха стотици хора. А за да бъдат на ниво и да впечатлят двете журита, моделите от агенция „Монарх“ ще бъдат поверени в ръцете на хореографът Иво Кръстев. 

Future Fashion Faces World ще се проведе в периода от 25 до 2 април. Участници ще бъдат настанени в луксозен 5* хотел, в който всяка вечер от престоят им ще има партита и много изненади. Сред тях са парти край басейна, парти с националните костюми в SKY бара на хотела, гала вечеря и церемония с няколко степенно меню и още много други. На конкурса ще присъстват кастинг директори на 4 модни агенции, а победителите ще получат предложение за договор на стойност 10 000 долара.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *