• чт. мар. 28th, 2024

Ударен дебют за Антонио с „Идвам да те взема“

ByПетър Ангелов

ян. 31, 2021

Новото музикално попълнение в каталога на фирма „Пайнер“ – Антонио, успя да прикове вниманието на меломаните с дебюта на своят първи проект, именно „Идвам да те взема“.

Антонио е добре познат на меломаните и слушателите на поп-фолка, с участията си във видеоклиповете на „Мило мое“ на Денис Теофиков, „Мамино синче“ на Емануела и Джулия, както и „Акула“ и „Тръгвай си“ на Емилия и Денис Теофиков. Още когато видяха Антонио за първи път, меломаните бяха очаровани от външният му вид.

Е, сега е време за дебютният сингъл на Антонио, които има потенциала да се превърне в един от тоталните хитове на сезона, а и на годината.

„Идвам да те взема“ е проект, който е с хитов заряд. Музиката е дело на самият изпълнител и хитмейкъра Деян Асенов, а аранжиментът е поверен само на Деян Асенов. Текстът е на топ тандема Александър Попов и Петър Петров, които всъщност са и сценаристи на ефектното видео. Режисьор на видеото е Добромир Николов.

Тук е момента да споделим, че Антонио стои перфектно пред камера, а гласът му също е впечатляващ. Определено го чака голямо музикално бъдеще във фирма “ Пайнер“. Нямаме търпение за новите проекти на изпълнителя.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *