• пт. мар. 29th, 2024

Устата избухна в галерия Re d’Oro Diamanti (ВИДЕО)

ByПетър Ангелов

май 12, 2023

Иван Динев – Устата е възхитен от бижутата и диамантите на Re d’Oro Diamanti.

Ден след като се завъртя видеото към най-новата му песен „Шарени джендъри“, която предизвика оживена дискусия в социалните мрежи, скандалният рапър засне впечатляващ рекламен клип за Re d’Oro Diamanti в галерията на столичния бул. „Витоша“ 59.

„Джентълмени, тук за вашите дами ще намерите ръчно изработени бижута от най-висок клас.  Археолозите някой ден като ги открият ще ахнат“, шеговито намига към мъжете Устата.

В същото време певецът издава, че наистина е впечатлен от красотата на ръчно изработените в Италия бижута – уникати. Загадка остава дали Устата е закупил нещо от Re d’Oro Diamanti за любимата си жена.

Наскоро собственичката на Re d’Oro Diamanti г-жа Анна Карагеоргиева бе отличена за дългогодишната си дейността като бижутер и оценител, както и за силния старт на новооткритата галерия Re d’Oro Diamanti с титлата „Бизнес дама на годината“.

В галерия Re d’Oro Diamanti на бул. Витоша 59, често се провеждат консултации, бизнес срещи с отбрани ВИП персони от столичния хайлайф. Г-жа Ваня Ламбева – първият бижутериен съветник в България, представя пред отбрана публика селектирана колекция на италиански бижута.

Бижутата  Re d’Oro Diamanti съчетават вечността на изискания стил и безкомпромисното качество на съвършената изработка в една феерия на красотата, която засрамва дори блясъкът на слънцето и обаянието на луната.

Любов, откровеност, отдаденост, сила и твърдост в лицето на изпитания – диамант, рубин, сапфир, изумруд – всяка добродетел, всяко искрено пожелание намира израз в скъпоценен камък.

В магазин  Re d’Oro Diamanti ще откриете най-висококачествени бижута, изработени от злато и скъпоценни камъни, с които ще се изразите без думи за всеки повод.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *