• пт. мар. 29th, 2024

„Фантазия“ впечатли зрителите на „Шоуто на Николаос Цитиридис“

ByПетър Ангелов

апр. 7, 2021

В понеделник вечер, Силвестър Матеев – Силвър и групата му „Фантазия„, наричана още ГРУПАТА НА НАРОДА, буквално взривиха зрителите на „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

На мястото на Бенда на Цитиридис, бе група „Фантазия„, които за пореден път доказаха защо са номер едно. Те са музиканти от най-висок ранг и смело може да се каже, че в България няма други като тях.

Именно в „Шоуто на Николаос Цитиридис„, Силвър разкри пред водещият доста неща. Издаде в аванс, че са подготвили много изненади за участието си в „България търси талант„. Също така, стана ясно от колко време съществува група „Фантазия„.

Всъщност, когато си говориха за участието им в „България търси талант„, Силвър изненада Николаос Цитиридис с това, че и той ще може да се наслади на джубокс на живо. Вместо със зелен бутон, Цитиридис сменяше стиловете музика с огромно дистанционно, което Силвър извади от джоба на якето си.

И купона започна. Група „Фантазия“ бяха отново във вихъра си, а Алеко Филипов – Мънки, за пореден път сложи повечето изпълнители в малкият си джоб с гласовите си данни. Единственият минус който зрителите посочиха бе, че гостуването на Групата на народа бе кратко.

Снимки: Екипът на FGM и Шоуто на Николаос Цитиридис

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *