• чт. апр. 18th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Хари Джинов: Когато искаш нещо наистина силно, то се случва! (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

сеп. 5, 2022

Днешното ми интервю е с едно момче, което не спира да се развива. Едно момче, което преди броени месеци грабна приза за „Коафьор на годината“ – абсолютно заслужена награда, която е подплатена с много труд. Неговото име е Хари Джинов, а аз му благодаря че бе до болка откровен и разкри себе си пред мен. Как от жертва на ученически тормоз се превърна в един от най-търсените и желани коафьори от родният хайлайф. Всичко това, можете да прочетете в следващите редове.

Здравей ,Хари. Благодаря че прие поканата ми за интервю. Как си, къде те хващам? 

– Здравей, аз благодаря за поканата! Доста се вълнувам! Хващаш ме в родния ми град Приморско на плажа в добро и весело настроение.

Неотдавна, ти получи наградата за „Коафьор на годината“ на Годишни награди за мода, шоу и бизнес 2022. Как се почувства, когато взе статуетката в ръцете си?

– За мен тези награди бяха доста вълнуващи, защото за пръв път присъствам на подобни и беше голяма чест да получа тази награда и се радвам, че съм успял да  докосна организатора Красимир Недялков с моите коси и му благодаря!

Всъщност, ти си извървял дълъг път за да стигнеш до тук.. Разкажи ми, как се запали по фризьорството? 

– Спомням си момента, в който след 7 клас се преместих от Приморско да уча в Бургас и голяма част от съучениците ми ме тормозеха психически и физически, хвърляха ми нещата през прозорците или ги криеха, а аз не казвах на никого и го изживявах вътрешно, но след 2 години реших, че искам да уча в София. Наложи се да държа 5 приравнителни изпита, които трябваше да науча за 2 месеца, за да успея да се преместя в новото училище. Единственото, което правех лятната ваканция е да уча, а вечер да разтоварвах в социалните мрежи, където случайно няколко нощи поред ми излизаха различни коси. И така, една от вечерите просто реших да пробвам върху дългата коса на сестра ми и осъзнах колко по-лесно уча с практика, а и че всъщност ми се отдава. Точно тогава осъзнах, че това е моето нещо.

Кои бяха хората, които те подкрепиха да следваш мечтата си?

– На първо място беше моята сестра, която всяка вечер заспиваше на стола, за да мога да изпробвам различни прически върху нея и моите родители, които в началото си мислеха, че е просто моментно.. Е, с времето сами видяха, че не се отказвам и наистина го искам силно!

 А кои хора бяха против теб?

-Имаше доста хора, които ми казваха “Откажи се”, “Не ставаш” и какво ли не още Даже си спомням за един момент, в който един доста популярен фризьор ми каза: “От теб никога няма да стане фризьор”, но въпреки това мисля, че успях за малко време да покажа на хората на какво съм способен и обещавам, че изненадите от мен тепърва предстоят!

Към днешна дата, ти работиш с редица популярни личности. Кажи ми, с кого се работи най-лесно?

-Мисля, че тук е мястото да благодаря на Йорданчо Василковски – Оцко, че ми подаде ръка и повярва в мен и моите умения и след работата ми с него и неговите артисти, ме забелязаха и други изпълнители, а и не само. Харесва ми да работя с всички, защото всеки път емоцията е различна и даже и да правиш една и съща визия, всеки път резултата е различен и всеки е уникален сам по себе си!

Притесняваш ли се когато за първи път човек от родният шоубизнес ти повери косите си?

– Няма да лъжа притеснявам се понякога, колкото и да не ми личи, но мисля, че е напълно нормално. Особено когато искаш да си абсолютен професионалист в работата си и да създаваш красиви и в същото време различни и интересни неща.

Повечето познават Хари фризьора. С какво се различава Хари в работата от Хари в личният си живот? 

– Може би, че в личния ми живот го раздавам леко по-лежерно.. Обичам вкусната храна, да слушам музика, да гледам филми и сериали до късно (разбира се, само когато имам тази възможност), обичам дългите разходки и да създавам много нови контакти с интересни хора, от които мога да се науча на много полезни неща.

Какъв искаше да станеш като малък? 

-Въпроса може би трябваше да е “Какъв не искаше да станеш като малък”.. (смее се) Честно казано, май нямаше професия, която не исках да бъда. Спомням си, че исках да имам много багери и камиони, защото като малък, че имах голям багер играчка и камион и нямах търпение да стана сутрин и да започна да ги карам. Но накрая станах фризьор, нещо коренно различно от това, което съм искал.(усмихва се)

Какво би казал на себе си, ако беше срещнал своята версия от преди 5 години? 

– „Здравей Хари, аз съм съм тук и тук е точно така както искаше да бъде! Единственото което ти препоръчвам е да мечтаеш още повече, да не се отказваш и за миг от това, което искаш, а да имаш още повече хъс за успехи и знай, че най-доброто за теб тепърва предстои и ще достигнеш до върховете, които искаш. Прави всичко с любов, както правиш и до днес! Аз съм с теб!”

Най-важното нещо за теб е..?

– Най-важното нещо за мен е семейството ми и аз да бъдем живи и здрави, за да можем още дълги години да се подкрепяме и да имаме музата да създаваме още по-красиви неща!

Какво не знаят хората за теб?

– О, доста неща не знаят.. Например, че мога да готвя, от доста време имам страст към писането на различни текстове, прози, които мечтая някой ден да превърна в моя собствена книга. Имам интерес към психологията и това да разучавам емоциите на различните типове хора. Също така обичам да чета различни неща свързани с астрология.

А какво знаят? 

– Знаят, че съм напълно отдаден и много влюбен в работата си, че съм изключително емоционален и много позитивен човек, който е готов да помогне с каквото и когато може. Също така, хората ме определят като много забавен и интересен човек (душата не просто на компанията, а на всичко).

Любовта за теб е..? 

– Мога да кажа, че любовта за мен е всичко! Всеки трябва да влага любов в себе си, в семейството, в работата си, защото ако всеки го прави вярвам, че светът ще бъде едно по-красиво място. ОБИЧАЙ!

Благодаря ти за страхотното интервю. Какво пожелаваш на себе си и какво ще пожелаеш на нашите читатели? 

– Аз благодаря! Пожелавам на всички читатели да са живи и здрави, да имат една незабравима година, а на себе си ще пожелая много здраве и много нови цели и върхове, които да покоря!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *