• пн. мар. 18th, 2024

Цвети Разложка с поредна награда

ByПетър Ангелов

дек. 2, 2022

Последният месец от 2022 година, стартира с Националните награди за мода, шоу, бизнес, които са с над 20 годишна история и бяха провеждани през годината в най-големите градове на страната.

От социалните мрежи видяхме, че Цвети Разложка се е похвалила с отличие в категория маркетинг мениджмънт и връзки с обществеността. Изборът на локация за финал на поредицата награди явно не е случаен. Организаторът Красимир Недялков, известен с факта, че е единственият дизайнер у нас, стъпил на една сцена с Пако Рабан, е заложил на европейската столица за 2019 , градът под тепетата – Пловдив.

Цвети не веднъж е споделяла с близкия до нея пиар Християн Гьошев, че се изморява от суетата на светските събития в България и предпочита да прекарва всяка свободна минута със сина си Никола. Явно номинацията е заинтригувала Разложка, защото не е пропуснала събитието. Тази година е доста успешна за бившата балерина в професионален план.Работата ѝ в различни сфери е като балетен спектакъл, според думите на нейна близка, защото сцената и прожекторите никога не ѝ липсват.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *