• ср. апр. 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Цената на клуб Веселие по TLC от 23 април

ByПетър Ангелов

апр. 20, 2023

Мини поредицата „Цената на Клуб „Веселие“ ще дебютира на 23 април от 23:00 часа с три части по 60 минути. Актьорският състав и екипът на „Клуб „Веселие“ разкриват изненадващи истини зад създаването на сериала и разказват за метеоритния възход на един холивудски хит, както и за трагедиите на някои от звездите му.

Част 1 /23.04/
„Цената на Клуб „Веселие“: Новите лица в играта. В него актьорите и екипът разказват за „Клуб „Веселие“ и анализират как внезапната слава и неумолимият натиск да направиш хитово шоу могат да имат трагични последици.

Част 2 /30.04/
„Цената на Клуб „Веселие“: Шоуто трябва да продължи. Чуйте смразяващите истории за тъмната страна на славата и богатството, докато приятели и журналисти разказват за последните мигове на звездата от „Клуб „Веселие“ Кори Монтийт.

Част 3 /07.05/
„Цената на Клуб „Веселие“: Когато музиката спре. Нещастието поразява „Клуб „Веселие“, а актьорите и екипът се чудят дали техният хитов сериал е прокълнат или това е цената на успеха.


Когато Клуб Веселие стартира през 2009 г. не се очакваше да постигне такава слава фенска отдаденост. Но шоуто на  Райън Мърфи за възходите и паденията на гимназиален клуб се превърна в хит по рейтинг и насочи светлината на прожекторите към няколко неизвестни дотогава актьори. В рамките на първите два сезона звездите на Клуб Веселие се превърнаха в едни от най-големите знаменитости на 2010 г. и славата им продължи, след като шоуто завърши своя шести и последен сезон през 2015 г., и много от тях се преместиха в други проекти.

Смъртта на любимия актьор Кори Монтейт през 2013 г. , който изигра Фин Хъдсън, привлече отново вниманието към сериала и неговите звезди и предизвика нов интерес към това, което се е случвало зад кулисите. Появи се информация за продължаващи вражди между звездите, експлоатация на екипа с липса на почивка и други.

Към днешна дата пламенна база от фенове продължава да подкрепя актьорския състав на Клуб Веселие и изисква подробности за случилото се на снимачната площадка преди години.

Документалният филм от три части на Warner Bros. Discovery преразглежда смъртта на главните звезди в сериала – Монтейт през 2013 г. , Марк Салинг през 2018 г. и Ная Ривера през 2020 г. В трейлъра един от участниците, оператора Кристофър Бафа, споменава, че може да има „проклятие“ върху шоуто. Това не е първият път, когато идеята за проклятие се споменава във връзка със сериала – идеята се носи в социалните медии, а феновете на шоуто не са доволни от това.

Какво е предполагаемото „проклятие“ на Клуб Веселие и защо хората са разстроени от тази теория?
След като в различни години осем души, участващи в шоуто, почиват при трагични обстоятелства (трима членове на актьорския състав и петима членове на екипажа) се появява слух, че има „проклятие“ върху шоуто. Монтейт почива от предозиране с хероин между снимките на четвъртия и петия сезон на Клуб Веселие. През 2015 г. Салинг е арестуван за притежание на детска порнография и две години по-късно той се признава за виновен. Той се самоубива през януари 2018 г., само два месеца преди произнасянето на присъдата му. Ривера почива при неизяснени обстоятелства в езеро езеро близо до дома им в Калифорния през 2020 г.

Двама членове на екипа зад камера почиват от инфаркт: Джим Фулър, асистент-режисьор, и мъж, който отговаря за реквизита. В допълнение към Салинг има още две самоубийства: Нанси Моутс, асистент в производството, и неназован монтажник. Основният заместник на Матю Морисън, Марк Уотсън, загива в автомобилна катастрофа.

Мнозина критикуват идеята за „проклятие“, което според тях драматизира и поевтинява тези трагични смъртни случаи. Други се оплакват, че Цената на клуб Веселие групира трите покойни звезди, въпреки че случаят със Салинг е различен.

В сериала не се появяват членове на актьорския състав или членове на семейството, с изключение на бащата на Ривера, Джордж Ривера.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *