• пт. мар. 29th, 2024

“Цяла нощ” е новото муикално предложение на Алисия което очарова феновете

ByПетър Ангелов

дек. 23, 2020

Винаги хитова и различна, Алисия и този път не изневери на себе си. След музикалната пауза която направи, ето че една от най-обичаните изпълнителки представи новият си музикален проект. Разбира се, той е в стила на Алисия, а не в комерсиален стил, за което адмирации! Певицата от години има собствен почерк в музиката и се откроява на фона на масовката.

“Цяла нощ” е първият самостоятелен проект на мегазвездата на поп-фолка за изминалите две години. Тя направи редица колаборации, които се наложиха като тотални хитове. Е, ето и сега, новият проект на Алисия е тук и получи одобрението на меломаните.

Музиката и аранжимента са на Светлин Къслев, а текстът е написан от Evangeline. Режисьори на видеоклипа са момчетата от Buddubbaz Tape Company, който не просто вдигнаха нивото на музикалните видеоклипове в България, а те направиха революция. Поздравления! И този път надминахте себе си. Косите са поверени на Ивайло Колев, а гримът е дело на Микеле. Фотосесия към видеоклипа, Алисия засне с Георги Малев. Стайлингът е на бранда на Алисия “Alice Evis”, който се радва на голям успех и сбъдна втората голяма мечта на любимката на цяла България.

Във видеоклипа, Алисия залага на доза премерена провокация, която само подчертава красотата и загатва за сексапила на любимата изпълнителката. Виждаме също и хореография на ниво, а Алисия блести във всяка една визия и определено можем да кажем че проекта е на световни ниво.

Коментарите под видеоклипа в официалният YouTube канал на Алисия са изцяло положителни, което говори за перфектно свършена работа на целият екип.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *