• вт. апр. 23rd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Честит рожден ден, Миа Михаела

ByПетър Ангелов

дек. 8, 2020

Днес рожден ден празнува едно изключително красиво инталантливо момиче. Момиче което с няколко изпълнения в Instagram си спечели любовта на публиката. Момиче, което с дебютният си сингъл “Чакали” успя да се изстреля на върха! Точно така, това е Миа Михеала!

Миа Михаела всъщност е дъщерята на обичаната от хиляди българи, жената глас Бони, която е изключително щастлива че дъщеря ѝ се занимава с музика! Не случайно не упоменаваме конкретен жанр, защото тепърва Миа Михаела ще доказва на какво е способна и предстои да експериментира!

Бони и Миа Михаела са по-скоро като сестри, отколкото като майка и дъщеря..

Дебютният сингъл на Миа Михаела “Чакали”, идва в колаборация с нейната майка, а двете изглеждат и звучат перфектно една до друга. “Чакали” успя да се превърне в един от тоталните хитове на сезона, както и на годината.

Всъщност, този рожден ден е много специален за Миа Михаела, защото навършва своето пълнолетие и майка ѝ е много горда с това. Изключително красивата младата музикална надежда тепърва ще разгръща пълният си потенциал и ще впечатлява меломаните с таланта и обаянието си.

За кратко време, Миа Михаела успя да си спечели редица почитатели, които не спират да ѝ пишат позитивни коментари и да ѝ казват колко много я обичат.

Нашият екип пожелава на Миа Михаела да бъде все така красива, талантлива, борбена и само напред и нагоре, защото я очакват много успехи в музиката. Пожелаваме ѝ да успее да се доближи до успехите на своята невероятна майка, която народа нарича “Жената глас”. Пожелаваме ѝ здраве и дълголетие и никога да не спира да следва сърцето си!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *