• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Честит рожден ден, Роксана! Ето кой зарадва певицата най-красиво пожелание /ВИЖ/

ByПетър Ангелов

окт. 4, 2022

Днес рожден ден празнува една изпълнителка, която си спечели любовта на меломаните още с първата си поява на сцена. Една жежа, чийто талант е неуспорим и ненадминат, а именно очарователната Роксана.

Певицата си спечели любовта не само на българската публика, а и на европейската и световна такава, защото Роксана не е типичният поп-фолк изпълнител. В репертоара си, изпълнителката има парчерта с различно звучене като поп, поп-фолк, български и ромски фолклор, трап и RnB.

Наричат Роксана още „Ромската Бионсе“, както и „Кралица на ромската музика“, защото певицата си извоюва всяка една награда със своят труд. Всъщност Роксана не е спирала да работи, както и съвсем скоро ще зарадва многобройните си почитатели с нови изненади.

Едно от най-красивите пожелания за рожденият ден на певицата дойде от нейният приятел, PR, както и съдружник, продуцентът Алекси Маринов.

Нашият екип пожелава на Роксана да бъде все така истинска, никога да не спира да твори, да бъде себе си и да бъде здрава, за да има успехи в личен и професионален план.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *