• пн. мар. 18th, 2024

ЧУДОВИЩАТА СЪЩЕСТВУВАТ! ТОРБАЛАН ОТ 2 ЮНИ САМО В КИНАТА

ByПетър Ангелов

апр. 23, 2023

От въображението на Стивън Кинг и продуцентите на „Странни неща“

 

Когато има нещо плашещо и непонятно, умът ни се старае да запълни празнините, създавайки страховита реалност, която съществува само в главите ни. Понякога обаче ужасът не е плод на страха и въображението ни, а е истинско чудовище, което се крие в сенките и дебне следващата си жертва. Това лято Торбалан съществува и идва за нас и близките ни само в кината от 2 юни. Смразяващият кръвта хорър трилър е създаден по разказа Вампирът на Краля на ужаса – Стивън Кинг и ще ни срещне със зловещо свръхестествено създание, което дебне семейства и се храни със страданието на своите жертви.

В Торбалан 16-годишната Сейди и по-малката ѝ сестра Сойър са разтърсени от трагичната смърт на майка им, но не получават особено голяма подкрепа и разбиране от техния баща Уил Харпър – психотерапевт, който не се справя много успешно с преодоляването на собствената си болка от загубата. Когато отчаян пациент се оказва на прага на тяхната къща в търсене на помощ, той довежда в дома им ужасяващо същество с ненаситен глад, което няма да се спре пред нищо, за да погълне децата.

С изключително мрачна атмосфера, неумолимо напрежение, силна драматична история, в която хепиендът не е гарантиран, и с едно създание, което заплашва да посещава сънищата ни дълго след края на филма, този юни Торбалан ще предложи на любителите на кинотръпките изживяване, различно от традиционните жанрови приложения. Стиска ли ви да се потопите в тъмнината на киносалона и да срещнете Торбалан?

Режисьор на филма е Роб Савидж (Host), а сценарият е дело на дуото Скот Бек и Брайън Уудс (Нито звук) и Марк Хейман (Черния лебед), по разказа Вампирът на Стивън Кинг. В ролите са Софи Тачър, Крис Месина, Вивиан Лира Блеър, Марин Айрлънд, Мадисън Ху, ЛисаГей Хамилтън, Дейвид Дасмалчиън и др. Продуценти са Шон Леви (Странни неща, Свободен играч), Дан Ливайн (Първи контакт) и Дан Коен (The Adam Project).

Торбалан идва за нас от 2 юни само в кината

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *