• ср. апр. 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Ще те помним завинаги, Денис Теофиков!

ByПетър Ангелов

окт. 30, 2021

Припомняме ви, че миналата неделя, младата надежда на попфолк жанра загина след падане от 7 етаж в София.

Само преди броени часове бе погребението на младото момче, а снимките които обикалят социалните мрежи ни оставят без дъх.. Стотици приятели, колеги, роднини и почитатели изпратиха младото момче в последният му земен път.

Денис го чакаше голямо бъдеще. Момчето щеше да бъде една голяма българска, а защо не и балканска звезда. В репертоара си, Денис имаше само хитове, в които меломаните се влюбваха от първо слушане. „Грешка беше“ бе дебютът на Денис с Цветелина Янева, а след това последва самостоятелният проект „Мило мое„. С „Акула“ и „Тръгвай си„, Денис Теофиков и Емилия взривиха публиката, която споделя че това са едни от най-хитовите и силни проекти в жанра. „Катастрофа“ бе вторият самостоятелен проект на Денис, а веднага след него, „Полудяваш“ с Малката предизвика истински фурор. „И това ще отмине“ е песен, която засегна темата за пандемията от COVID-19 и повдигна духа на меломаните в трудните времена. „Не се отказват“ е квартета с Александър Робов, Цветелина Грахич и Малката. „Милион“ пък е колаборацията на Денис Теофиков с Анелия, която меломаните просто обожават. „Lockdown“ е вторият проект на Денис Теофиков и Малката, който е свързан с пандемията от COVID-19. „Като за последно“ е третият и последно издаден официално проект на младият изпълнител.

В интернет пространството се появи и демо версия на красива песен, която не е направила официална премиера, но меломаните признават че ги докосва истински..

https://youtu.be/kNVng5dy-Ls

Денис, почивай в мир! Никога няма да бъдеш забравен! Благодарим ти за хубавата музика и огласяй небесата!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *